Bu linkten monitörünüzün ICC profilini indirin.
İndirdiğiniz dosyayı C:\Windows\system32\spool\drivers\color klasörüne kopyalayın.
Ara>Denetim Masası>Renk Yönetimi'ni açın.
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki Monitörleri belirleye basın ve monitörünüzde hangi rakam yazıyorsa üstteki Ekran:1 yazan yerden monitörünüzün ekranınızı seçin ve ''Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan''a tik atın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekle'ye tıklayın ve listeden ''LG ULTRAGEAR 27gn650-b''yi seçip Tamam'a basın.
Gelişmiş'e tıklayın ve Sistem varsayılanlarını değiştir deyin.
Çıkan ekranda bir üstte yaptığımız işlemi tekrarlamadan tekrardan Gelişmiş'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yere tik atın.
ICC Profiliniz aktif olmuş oldu böylelikle. Artık burayı kapatabilirsiniz.
Monitörün altındaki joystickten OSD menüsünü açın.
Gamer 1 modu
Overdrive-->Fast
Gamma--> Mode 2
Color Temp --> Custom RGB --> 49-49-52
Brightness -->46
Contrast-->70
Smart Energy Saving --> Off
Gamer 2 modu
Overdrive-->Fast
Gamma--> Mode 2
Brightness --> Kendi göz zevkinize göre
Contrast --> Kendi göz zevkinize göre
Gamer 1'deki parlaklık muhtemelen yetersiz gelecek, bu sebeple Gamer 2 modunda önce parlaklığı kendinize göre ayarladıktan sonra kontrastı yine kendi gözünüze göre ayarlayın. Sabahları Gamer 2'de kullanıp akşamları Gamer 1'de kullanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler bu kadar.
Motion Blur Reduction adlı ayar düzgün çalışıyorsa bunu da aktif edebilirsiniz, haraketli nesneleri net görmede yararı olur. UFO testinde düzgün çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Testwww.testufo.com
En başta Gamer 1 veya Gamer 2 modunu seçip ayarları yaptınız değil mi?Bahsettiğin overdrive kısmı ne yazık ki seçeneklerde çıkmamakta. Gamma alanı da seçilemiyor.
650-B modelinin pivot özelliği var, 600-B modelinde yok.merhaba, ikinci monitör olarak bunu almayı düşünüyorum. Tam pivot özelliği bulunuyor mu? Yani dik şekilde durabiliyor mu mesela?
Adaptive sync özelliğini extended yapmak gerekiyormus o seçeneklerle ugrasabilmek için.En başta Gamer 1 veya Gamer 2 modunu seçip ayarları yaptınız değil mi?
Sağa sola dönme dışında hepsini yapıyor.merhaba, ikinci monitör olarak bunu almayı düşünüyorum. Tam pivot özelliği bulunuyor mu? Yani dik şekilde durabiliyor mu mesela?
Anladım. Teşekkürler. Tam pivot mu?650-B modelinin pivot özelliği var, 600-B modelinde yok.T
Tam Pivottan kastınız nedir? 90 derece sağa 90 derece sola dönebiliyor.Anladım. Teşekkürler. Tam pivot mu?
Kanka 24GN560-B içinde ICC profil linki atarmsınBu linkten monitörünüzün ICC profilini indirin.
İndirdiğiniz dosyayı C:\Windows\system32\spool\drivers\color klasörüne kopyalayın.
Ara>Denetim Masası>Renk Yönetimi'ni açın.
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki Monitörleri belirleye basın ve monitörünüzde hangi rakam yazıyorsa üstteki Ekran:1 yazan yerden monitörünüzün ekranınızı seçin ve ''Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan''a tik atın.
Ekle'ye tıklayın ve listeden ''LG ULTRAGEAR 27gn650-b''yi seçip Tamam'a basın.
Gelişmiş'e tıklayın ve Sistem varsayılanlarını değiştir deyin.
Çıkan ekranda bir üstte yaptığımız işlemi tekrarlamadan tekrardan Gelişmiş'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yere tik atın.
ICC Profiliniz aktif olmuş oldu böylelikle. Artık burayı kapatabilirsiniz.
Monitörün altındaki joystickten OSD menüsünü açın.
Gamer 1 modu
Overdrive-->Fast
Gamma--> Mode 2
Brightness -->46
Contrast-->70
Gamer 2 modu
Overdrive-->Fast
Gamma--> Mode 2
Brightness --> Kendi göz zevkinize göre
Contrast --> Kendi göz zevkinize göre
Gamer 1'deki parlaklık muhtemelen yetersiz gelecek, bu sebeple Gamer 2 modunda önce parlaklığı kendinize göre ayarladıktan sonra kontrastı yine kendi gözünüze göre ayarlayın. Sabahları Gamer 2'de kullanıp akşamları Gamer 1'de kullanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler bu kadar.
Motion Blur Reduction adlı ayar düzgün çalışıyorsa bunu da aktif edebilirsiniz, haraketli nesneleri net görmede yararı olur. UFO testinde düzgün çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Testwww.testufo.com
Kanka 24GN560-B içinde ICC profil linki atarmsın
Tamamdır demek istediğim buydu. Teşekkürler.Tamdan kastınız nedir? 90 derece sağa 90 derece sola dönebiliyor.
Şu şekilde.