🔥İndirim LG 65'' QNED TV 36,099TL

Reaksiyon skoru
28

Hem LG ve QNED satıcıda teknosa cidden çok iyi fiyat!

1762367946104.webp

1762372771860.webp

Son düzenleme:
qned nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

berbat 2.0 hoparlör panel kötü next miniled daha ucuza çok daha iyi

isim hakkından dolayı qned diye satıyorlar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
dilden dolayı hocam mesela korede DCT almanyada amerikada DSG şanzıman olarak geçer yarı otomatiktir ikiside ama dil farkından dolayı böyle

oled alabilirsin hocam bunun bi tık üstü oled ama oledde çok ısınıyor

dilden dolayı hocam mesela korede DCT almanyada amerikada DSG şanzıman olarak geçer yarı otomatiktir ikiside ama dil farkından dolayı böyle

vatanbilgisayarda çalışan arkadaş baya anlatmıştıda aklınmda böyle kalmış b12 eksikliği olunca :D

bunun bi tık üstü oled falan değil arada çok kaliteli miniledler var bundan çok daha ucuza merak etme, qledin iyisi de var kötüsü de. qled normal panele quantum dot katman eklenmesi, kötü ekrana koyunca anlam ifade etmiyor maalesef

@somoncum

Sanırım qled değil düz LED.

Sanırım qled değil düz LED.
Qned yazıyor hocam görmüyormusun? smart led değil.

bunun bi tık üstü oled falan değil arada çok kaliteli miniledler var bundan çok daha ucuza merak etme, qledin iyisi de var kötüsü de. qled normal panele quantum dot katman eklenmesi, kötü ekrana koyunca anlam ifade etmiyor maalesef

@somoncum
mini led olacak tcl veya lg gibi ünlü markalardan bu fiyata atarmısın alacağım daha düşük diyosun ya merak ettim.

next var lg panelli bu çöpe 35 36 vereceğime 28e onu alırım
lg panelli ama lg ye çöp diyorsun neyse kral sen git next al ışık süzmen bol olsun :D

LG var dayımda 15 senedir bozulmadı ve sorunsuz Sony ve LG gerisi yalan tv'de bide tcl yeni katılmaya başladı bilgine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,715
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri