sirkacecev4
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Son düzenleme:
Qled yaniqned nedir
beğenmedimQled yani
qned nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
berbat 2.0 hoparlör panel kötü next miniled daha ucuza çok daha iyi
isim hakkından dolayı qned diye satıyorlar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsamQled yani
dilden dolayı hocam mesela korede DCT almanyada amerikada DSG şanzıman olarak geçer yarı otomatiktir ikiside ama dil farkından dolayı böyleisim hakkından dolayı qned diye satıyorlar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
oled alabilirsin hocam bunun bi tık üstü oled ama oledde çok ısınıyorbeğenmedim
vatanbilgisayarda çalışan arkadaş baya anlatmıştıda aklınmda böyle kalmış b12 eksikliği oluncadilden dolayı hocam mesela korede DCT almanyada amerikada DSG şanzıman olarak geçer yarı otomatiktir ikiside ama dil farkından dolayı böyle
oled alabilirsin hocam bunun bi tık üstü oled ama oledde çok ısınıyor
bunun bi tık üstü oled falan değil arada çok kaliteli miniledler var bundan çok daha ucuza merak etme, qledin iyisi de var kötüsü de. qled normal panele quantum dot katman eklenmesi, kötü ekrana koyunca anlam ifade etmiyor maalesefdilden dolayı hocam mesela korede DCT almanyada amerikada DSG şanzıman olarak geçer yarı otomatiktir ikiside ama dil farkından dolayı böyle
oled alabilirsin hocam bunun bi tık üstü oled ama oledde çok ısınıyor
Qned yazıyor hocam görmüyormusun? smart led değil.Sanırım qled değil düz LED.
mini led olacak tcl veya lg gibi ünlü markalardan bu fiyata atarmısın alacağım daha düşük diyosun ya merak ettim.bunun bi tık üstü oled falan değil arada çok kaliteli miniledler var bundan çok daha ucuza merak etme, qledin iyisi de var kötüsü de. qled normal panele quantum dot katman eklenmesi, kötü ekrana koyunca anlam ifade etmiyor maalesef
@somoncum
Qned yazıyor hocam görmüyormusun? smart led değil.
mini led olacak tcl veya lg gibi ünlü markalardan bu fiyata atarmısın alacağım daha düşük diyosun ya merak ettim.
lg panelli ama lg ye çöp diyorsun neyse kral sen git next al ışık süzmen bol olsunnext var lg panelli bu çöpe 35 36 vereceğime 28e onu alırım
Ağladın fenalg panelli ama lg ye çöp diyorsun neyse kral sen git next al ışık süzmen bol olsun
LG var dayımda 15 senedir bozulmadı ve sorunsuz Sony ve LG gerisi yalan tv'de bide tcl yeni katılmaya başladı bilgine