LG Ultragear 24GN65R-B 23.8 Nasıldır?

Pivotu, ergonomisi için almasıysanız daha iyileri var o bütçede.

Almışsın agam bir kere ve de gayet güzel hayırlı olsun.

Pivotu, ergonomisi için almasıysanız daha iyileri var o bütçede.
Hocam pivotu için felan değilde ben direk LG markasının sektördeki yerine güvenerek aldım televizyonu almıştık yıllar önce masallah halen taş gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HAYIRLI OLSUN NE AMAÇLA ALDIN
Oyun oynamak amaçlı aldım hocam da daha kasayı alamadım cumartesi ki kasayı bekliyom

hocam bence alınabilecek en fiyat performans ürünü almışsınız hayırlı olsun
Sağol ağa daha iyileri size nasip olsun İnşallah

Hocam pivotu için felan değilde ben direk LG markasının sektördeki yerine güvenerek aldım televizyonu almıştık yıllar önce masallah halen taş gibi

Oyun oynamak amaçlı aldım hocam da daha kasayı alamadım cumartesi ki kasayı bekliyom

Aldığınız monitör sizi üzmez ama daha güncel, daha iyi teknik özelliklere sahip modeller de bulunuyor bu fiyata.

bizde lg sinema sistemini kullanıyoruz teyzemler tv sini 10 numara

Aldığınız monitör sizi üzmez ama daha güncel, daha iyi teknik özelliklere sahip modeller de bulunuyor bu fiyata.
adam almış bile işini hayli hayli görür

Kesinlikle katılıyorum daha iyileri vardida hocam üç-bes FPS için sevenleri üzmeyelim aklım kalırdı yoksa

bizde lg sinema sistemini kullanıyoruz teyzemler tv sini 10 numara

adam almış bile işini hayli hayli görür
Olsun hocam fikir alışverişi iyidir kötü bı tecrübe yaşamış çevrenizde olduysa bende tedbir alırım gelince bakarım hemen ama çoğunlukla yorumlar ghosting Olmadığı ölü piksel de yok yazmışlar

Bende 24gn650 -B modelini 3 yıl önce almıştım hala kullaniyom iyi monitör şu anki versionuyla ne farkı var bilmiom ama oda ipsdi ama sadece adı değişmiş bile olabilir monitörün
Muhtemelen aynıdır seri numarası değişmiştir yada yenileme hızı felan vs. İçim ferah aldım ya bişey cikarsada nasip der iade ederiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,737
Üyeler
192,487
Son üye
romikpk
Geri