Somunekmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Bu monitöru aldım fikriniz nedir?
ama sizinkide çok iyiBu monitöru aldım fikriniz nedir?
Hocam pivotu için felan değilde ben direk LG markasının sektördeki yerine güvenerek aldım televizyonu almıştık yıllar önce masallah halen taş gibiPivotu, ergonomisi için almasıysanız daha iyileri var o bütçede.
Oyun oynamak amaçlı aldım hocam da daha kasayı alamadım cumartesi ki kasayı bekliyomHAYIRLI OLSUN NE AMAÇLA ALDIN
Sağol ağa daha iyileri size nasip olsun İnşallahhocam bence alınabilecek en fiyat performans ürünü almışsınız hayırlı olsun
Aldığınız monitör sizi üzmez ama daha güncel, daha iyi teknik özelliklere sahip modeller de bulunuyor bu fiyata.Hocam pivotu için felan değilde ben direk LG markasının sektördeki yerine güvenerek aldım televizyonu almıştık yıllar önce masallah halen taş gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynamak amaçlı aldım hocam da daha kasayı alamadım cumartesi ki kasayı bekliyom
Sağol ağa daha iyileri size nasip olsun İnşallah
bende bunu aldım 4 ay önce çok iyi hem film hem oyun hem ders yapıyorum
ama sizinkide çok iyi
bizde lg sinema sistemini kullanıyoruz teyzemler tv sini 10 numaraHocam pivotu için felan değilde ben direk LG markasının sektördeki yerine güvenerek aldım televizyonu almıştık yıllar önce masallah halen taş gibi
Oyun oynamak amaçlı aldım hocam da daha kasayı alamadım cumartesi ki kasayı bekliyom
Sağol ağa daha iyileri size nasip olsun İnşallah
adam almış bile işini hayli hayli görürAldığınız monitör sizi üzmez ama daha güncel, daha iyi teknik özelliklere sahip modeller de bulunuyor bu fiyata.
Kesinlikle katılıyorum daha iyileri vardida hocam üç-bes FPS için sevenleri üzmeyelim aklım kalırdı yoksaAldığınız monitör sizi üzmez ama daha güncel, daha iyi teknik özelliklere sahip modeller de bulunuyor bu fiyata.
Olsun hocam fikir alışverişi iyidir kötü bı tecrübe yaşamış çevrenizde olduysa bende tedbir alırım gelince bakarım hemen ama çoğunlukla yorumlar ghosting Olmadığı ölü piksel de yok yazmışlarbizde lg sinema sistemini kullanıyoruz teyzemler tv sini 10 numara
adam almış bile işini hayli hayli görür
Bende 24gn650 -B modelini 3 yıl önce almıştım hala kullaniyom iyi monitör şu anki versionuyla ne farkı var bilmiom ama oda ipsdi ama sadece adı değişmiş bile olabilir monitörünKesinlikle katılıyorum daha iyileri vardida hocam üç-bes FPS için sevenleri üzmeyelim aklım kalırdı yoksa
Muhtemelen aynıdır seri numarası değişmiştir yada yenileme hızı felan vs. İçim ferah aldım ya bişey cikarsada nasip der iade ederizBende 24gn650 -B modelini 3 yıl önce almıştım hala kullaniyom iyi monitör şu anki versionuyla ne farkı var bilmiom ama oda ipsdi ama sadece adı değişmiş bile olabilir monitörün