Teşekkürler.Öyle aşırı bir fark yok bana kalırsa. 75 hz monitörüm vardı formar sonrası 3 ay 60 hz kullanmışım çok sonra farkettim. Ama 144 sonrası ağır gelebilir haberiniz olsun.
Teşekkürler.Öyle aşırı bir fark yok bana kalırsa. 75 hz monitörüm vardı formar sonrası 3 ay 60 hz kullanmışım çok sonra farkettim. Ama 144 sonrası ağır gelebilir haberiniz olsun.
Evet az önce kargoya verildi. Kolay gelsin ile geliyor. Muhtemelen yarın gelir.Siparişi kargolanan var mı?
2019 üretim. Stok az muhtemelen o da etkilemiştir diyeceğim de monitörler genel olarak gereksiz pahalı artık.Bu monitör neden bu kadar pahalı çözemedim
Bilmiyorum kanka.Dün indirimde 60 HZ olan modeli vardı 100 adet stokta bitirdilre onu.6-7K ya satıyorlar tuhaf2019 üretim. Stok az muhtemelen o da etkilemiştir diyeceğim de monitörler genel olarak gereksiz pahalı artık.
Çok enteresan benimki depoda gözüküyor kargo firması da Yurtiçi. Bilgilendirme için teşekkür ederim.Evet az önce kargoya verildi. Kolay gelsin ile geliyor. Muhtemelen yarın gelir.
Forza için ultra wide bir monitöre ihtiyacım vardı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Akşam saatlerinde kargoya verilirse 8-9 gibi kolay gelsin ile geliyordur. Bekleyelim bakalımÇok enteresan benimki depoda gözüküyor kargo firması da Yurtiçi. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bana da geldi ekte gibi.Satamazsam kullanacağımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beklediğimden De büyükmüş cidden. Alttaki 27 inc 2k ekran. Pixel olarak iki k dan geçtiğüm için haliyle biraz belli oluyo. Ama 1080 kullananı rahatsız etmez. Görüntü olarak güzel gebişlik olarak süper. Filmler tek parça oluyo. Direk 44 ekran tvden izler gibiyim . Hıparlörü baya iyi. Ama benim normalde kullandığıma göre biraz boğuk çıkıyo. Monitör kasa içi veya arkadan grldiği için olabilir. 3k ya baya iyimiş..
Fiyat nedir pekiBana da geldi ekte gibi.Satamazsam kullanacağım![]()