SadeceSeyf
80+ Gold
Sesi iyi çıkıyor diyor kral.Bence Hoparlör de varFull dinlemedim ama hoparlörle alakalı bişeyde demiyor sanırım
Sesi iyi çıkıyor diyor kral.Bence Hoparlör de varFull dinlemedim ama hoparlörle alakalı bişeyde demiyor sanırım
O alışkanlık meselesi bence. Uzaklıkla orantı gerek zamanında 42 ekran tvdede oynadım fps rekabetçi gayet zevk aldım. Hard fps moduna girip 10cm den bakmadıkça sıkıntı olmaz. İster projeksiyonla ya nsısın bence..Valla kanka 27 inç çok büyük Valorant cart curt oynanmaz dediler fakat 24 inçten daha güzel geldi bana.Tuhaf. Buna da bakacağız. Olmadı dediğim gibi mutfak oda olmadı memleket yolunu tutar
Hocam film ve hikayeli oyunlar nasıl gider biliyor musun off. Daha yeni GOD DY2 falan aldım. aman amannn uffBende 27inç ile oynuyorum problem yok ama bu hem 34inç hem 5ms hem de 75hz olmaz yani gitmez.
Fpa oyanayan adam almaz zaten knk bence. Almasın yani ikinci ekran yada ps gibi 60 hz oyunalra gider gibiBende 27inç ile oynuyorum problem yok ama bu hem 34inç hem 5ms hem de 75hz olmaz yani gitmez.
Kral 60 Hz 29 İnç Olan model indirimde 4k Şuan bence giderrAl-sata gider miydi bu?
Bak onlar için iyi gider. Büyük ekran bir tanede kol mütiş.Hocam film ve hikayeli oyunlar nasıl gider biliyor musun off. Daha yeni GOD DY2 falan aldım. aman amannn uff
Batman Metro aklıma geldikçe cıldırıyorum.Bir tane de ps5 kolu temizBak onlar için iyi gider. Büyük ekran bir tanede kol mütiş.
Bende 27-24 var 144hz birtane 24alcam 75hz ikinci el birtane de laptop vesa aparatı aldım 3monitör bir laptop ortam cayır cayır olacak.Batman Metro aklıma geldikçe cıldırıyorum.Bir tane de ps5 kolu temiz
2tane 5w hoparlör var gözüküyor. Bendeki 27G2Uda 2tane 2wlik hoparlörler var. Arada yemek yerken falan oraya geçiyorum idare ediyor. 5wlikler her türlü iş görür.Sesi iyi çıkıyor diyor kral.Bence Hoparlör de var