LGS Bitti

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
Ohbeee bu neymiş abi lan olum ama şey ilk sınavda türkçe inkilap din inglizce vardı bayaaa kolaydı benim haberim yok tenefüs oldu dedim knk hadi gidelim eve baktım daha matematik le fen varmış :( onlar girdi kol gibi onlar zordu ama diğerleri basitti allah kolaylık versin seneye gireceklere

Ohbeee bu neymiş abi lan olum ama şey ilk sınavda türkçe inkilap din inglizce vardı bayaaa kolaydı benim haberim yok tenefüs oldu dedim knk hadi gidelim eve baktım daha matematik le fen varmış :( onlar girdi kol gibi onlar zordu ama diğerleri basitti allah kolaylık versin seneye gireceklere
umarım istediğin puanı elde edersin

Umarım istedigin puanı alırsın ama iyisiniz yine ben giridigim zamanda okuldan yüz kişi çıktıysa kırk ı aglıyordu.

Son düzenleme:
umarım istediğin puanı elde edersin
Ya aslında biraz mallık yaptım matematik baya zordu salladım baya keşke boş bıraksaydım en azından yanlış lar doğrularımı götürmezdi öyle yapsaydım :(

geçmiş olsun, istediğin yerlere ulaşırsın inşallah

Sayısal zaten hep zordu 2 sene önce girmiştim ben okulda benden daha başarılı olup 3 4 net yapan arkadaşlarım vardı matematikten netlerin iyi çıkarsa puanın yükseliyor otomatik olarak kat sayısı fazla ve çoğu kişide net sayısı az

Varya şansılısınız aslında bir dönemden girdiniz sadece.1 hafta çalışsan bile ortalama bir not alırdın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Sayısal zaten hep zordu 2 sene önce girmiştim ben okulda benden daha başarılı olup 3 4 net yapan arkadaşlarım vardı natematikten netlerin iyi çıkarsa puanın yükseliyor otomatik olarak kat sayısı fazla ve çoğu kişide net sayısı az
Ben daha sınava girmeden önce bi baba kızına şöyle dedi ''eger yapamazsan hepsini b yap'' bende yapamamıştım aklıma o söz geldi ve hepsini c yaptım 4 tanesi tuttu.

Ben daha sınava girmeden önce bi baba kızına şöyle dedi ''eger yapamazsan hepsini b yap'' bende yapamamıştım aklıma o söz geldi ve hepsini c yaptım 4 tanesi tuttu.
WOW güzel taktikmiş qweqw : d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri