Neler Yeni

LGS ye çalışmaya başlamalı mıyım?

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murat Demir
Merhaba, 8.sınıfa gidiyorum 1.dönemi teşekkürle bitirdim ortalamam 73. OBP puanım 74.2392. Dershaneye gitmiyorum LGS'ye çalışmaya şimdi başlasam başarabilir miyim? Yaşadığım yerde OBP puanıma yeten düz liseler yok sadece uzak mesafede var bide imam hatip var. Sizce napmalıyım? LGS'ye çalışcaksam en az 410 puan almam gerekiyor bu saatten sonra olur mu sizce? İmam hatip lisesine gitmek istemiyorum meslek lisesinede emin değilim. Bir de ortaokul bitince açık liseye geçebilme şansım var mı?

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Merhaba, 8.sınıfa gidiyorum 1.dönemi teşekkürle bitirdim ortalamam 73. OBP puanım 74.2392. Dershaneye gitmiyorum LGS'ye çalışmaya şimdi başlasam başarabilir miyim? Yaşadığım yerde OBP puanıma yeten düz liseler yok sadece uzak mesafede var bide imam hatip var. Sizce napmalıyım? LGS'ye çalışcaksam en az 410 puan almam gerekiyor bu saatten sonra olur mu sizce? İmam hatip lisesine gitmek istemiyorum meslek lisesinede emin değilim. Bir de ortaokul bitince açık liseye geçebilme şansım var mı?
Meslek lisesi yaşadığın yere göre değişir genelde ortamı kötü olur üniversite hedefin falan varsa da biraz zorlanırsın imam hatipe de gitmek istemediğine göre mecbur lgs çalışmalısın yapabilir miyim diye düşünmek yerine dene olmazsa zaten iki türlü de kaybetmiş olucaksın açık liseye de geçemezsin artık

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Şimdi 2.Dönemde ben cidden çalışcam dersen yapılır. 2 Dönem konularını okulda hallet ,eve dönünce ilk dönemdeki basit konulara çalış.

8.sınıf 1 yıllık konu yapılmayacak şey değil.

siyabent

80+ Bronze
lgs hayatımda gördüğüm en saçma sınav benim abim lgsye günde 8 10 saat çalışıyordu adananın en nitelikli liselerinden birini kazandı
ben bir dakika bile çalışmadım adrese dayalı gittim
şuan aynı işi yapıyoruz.
yksye hazırlan :D lgs bos

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran
lgs bos falan değil calıs adam akıllı her türlü iyi bir yere gidersin boşlama sakın boş diye

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
mert
Merhaba ben lgs de %2 lik derece yaptım ve lise yi çalışmayıp oyun oynayarak geçirdim ilk senemde mezuna kaldım ve anca toparlayabildim kısacası önemli olan lise de günü gününe aksatmadan ders çalışabilmek
Yüksek puanlı lise nin sana katkısı iyi bir arkadaş çevresi kötü alışkanlıklardan uzak bir ortam ve iyi bir eğitim kalitesi.
Soruna gelecek olursak kesinlikle çalışmaya başla eger düzenli bir şekilde çalışırsan başarırsın önemli olan elimden geleni yaptım demek.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Fettah Özalp
Çalış hacı 1 dönem kalmış bir şey kaybetmezsin

LineX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murat Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denemeleriniz kac arasi geliyor?
300 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meslek lisesi yaşadığın yere göre değişir genelde ortamı kötü olur üniversite hedefin falan varsa da biraz zorlanırsın imam hatipe de gitmek istemediğine göre mecbur lgs çalışmalısın yapabilir miyim diye düşünmek yerine dene olmazsa zaten iki türlü de kaybetmiş olucaksın açık liseye de geçemezsin artık
Açık liseye geçmek imkansız mı hocam bir yolu yok mu şuan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doruk Palaz
düzenli bi şekilde çalışırsan yaparsın konular kolay zaten

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
300 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık liseye geçmek imkansız mı hocam bir yolu yok mu şuan?
tam hatırlamıyorum şartları ama en basit şart 3 yıllık bir sporcu lisansınız varsa geçebilirsiniz ki bu da en basit şart onun dışındaki şartlar biraz daha zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,016
Üyeler
167,412
Son üye
NoName4351
Top Bottom