BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,810
Hiç hazırlanmadan güzel puan almışsın vallaha çalışsan full çekermişsin340 almıştım ben hazırlanmamıştım sınava %10 dilimdeydim.
Hiç hazırlanmadan güzel puan almışsın vallaha çalışsan full çekermişsin340 almıştım ben hazırlanmamıştım sınava %10 dilimdeydim.
Açıkçası 12 üssü 4 sorulan sınavı 7 8 ay kala değiştirince heves kalmadı o yüzdende çalışmadım pişman da değilim açıkçası yakınımdaki okula gittim ama öğretmenlerimden arkadaşlarımdan memnunum. LGS çokta abartılacak bir sınav değildi benim için.Hiç hazırlanmadan güzel puan almışsın vallaha çalışsan full çekermişsin![]()
Daha önce yaşandı.Forumun yarısı LGS'den sonra şöyle konu açar gibi;
Hangi liseyi tercih etmeliyim?
Kac puan aldınBen geçen yıl girdim bu yıl daha basit olur bence, Fen'i fullemiştim sözelim kötüydü mat da iyiydim, Türkçe 20/10 İnk 10/6 Din 10/7 İng 10/10 Mat 20/14 Fen 20/20 geçtim. Son 5 gün hiç çalışma kitap oku arkadaşlarınla takıl, telefondan uzak dur gez rahatla stresten arın. Kötü de geçse iyi de geçse asıl olayın Üniversite sınavı olduğunu unutma kötü bir liseden Bilkent'e bile gidebilirsin dert etme. Deneme çöz :3
Hocam obp ne demekVazelin almayı unutmayın. Ben de alacağım yanıma. OBP ile gireceğim OBP'm 95 istediğim lise 89 inşallah girerim.
Bende değilim, bende çözemiyorum.Değilim! DEĞİLİM!
Daha yeni nesil soru çözemiyorum!
Neyse 20 günde hallederim büyük ihtimalle
Ortaokul başarı puanı:Hocam obp ne demek