Neler Yeni

LGS zor mu ?

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
evet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Kendini kasmadan kafan rahat girmeye bak. Son 1-1.5 hafta sıkı çalışmamanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşun yok sanıyorum herhalde, sözel kötü mat gayet iyi fen nasıldı?
Geri kalanları full

Mat 3 boş vardı bide

T.P.G.

80+ Titanium
Bence 1 hafta yetmeyecektir. Şu andan itibaren zaten hayvan gibi bos zamanin olmasi lazim adam gibi otur konu eksiklerini tamamla ve günde en az 2 deneme cöz. Yanlislarini da hocalarina at. Boyle zor olur mu diyerek korkmayla olmaz u is bu da benden sana tavsiye ;).

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
Bence 1 hafta yetmeyecektir. Şu andan itibaren zaten hayvan gibi bos zamanin olmasi lazim adam gibi otur konu eksiklerini tamamla ve günde en az 2 deneme cöz. Yanlislarini da hocalarina at. Boyle zor olur mu diyerek korkmayla olmaz u is bu da benden sana tavsiye ;).
+1

T.P.G.

80+ Titanium
Ha kac soru cozmen gerektigini soylememe bile gerek yok en az 200 cozmelisin ve su yeni nesil sacmaligindan cozmelisin bir kismini.

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
Yani burda kimin ne yaptığını tartışmak soruyu soran arkadaşın işine yaramayacaktır. Sen kafanı rahat tutmaya bak. Arkadaşlarınla yapamadığın, onların yapamadışı soruları tartış ve hedeflediğin yer için çalış. Olmayacak şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Yiğit Yıldırım
evet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Fen lisesi kazandım ve o kadar zorki keşke mesleğe gitseydim ortaokulda hep fen istiyodum ama boşuna çalışmışım :(

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bunu cevaplamak zor. Şu anda 8. sınıfta olan kişilerin zekasına bağlı. Geçen sene mesela 50.000 kisi caliskan olur bu sene 20.000 kisi caliskan olur degisir o surekli.

T.P.G.

80+ Titanium
Ve son 3 gun ders calisma kafani dinlerlndir. Ama pc oynayarak degil gercekten dinlendir.

Fen lisesi kazandım ve o kadar zorki keşke mesleğe gitseydim ortaokulda hep fen istiyodum ama boşuna çalışmışım :(
Ya ben 97biken ortalamam 84 zor getirdim lise cok zor oluyor :(. Bir de her sene proje istemeleri yiyecek beni.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Geçen sene 425 puan alan biri olarak konuşuyorum. Dershaneye gittim okul haricinde. Orada ortalama günde 100 soru evde de 50 soru çözdüm ama bunşar kadar heyecanda önemli. sakın heyecan yapma ben hiç heyecan yapmadım rahat rahat yap çık. benden daha sıkı çalışan, dersleri daha iyi olan bazı arkadaşlarım heyecan yüzünden benden daha düşük aldı

Ve ben son hafta saldım. ders çalışmadım boş boş dolandım evde pc oynadım falan

ahmet947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet
kolaydı bence geçen sene girdim ben son ay sadece çalışmama rağmen 450 puan aldım örnek sorulardan çok sormuşlardı onun dışında konuları da iyi biliyorsan hiç dert etme normal denemelerde zamanı yetiştiremeyen ben lgsde süre artdırmıştım bile fakat bu sene nasıl olur bilmem

anonim044

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ad soyad
herkese çok teşekkür ederim vallaha lgs yaklaşıyor diye çok hetcanlıydım sanki çok az çalışıyormuşum gibi geliyordu içime su serptiniz

T.P.G.

80+ Titanium
Bu sene fazla kişi girmesi seni korkutmasın. Kontenjanlar da artti bu firsati iyi degerlendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom