Neler Yeni

LGS zor mu ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu sene fazla kişi girmesi seni korkutmasın. Kontenjanlar da artti bu firsati iyi degerlendir.
evet arttı ama çok da kötü oldu bence. benim okulum normalde 170 yeni öğrenci alıcaktı ama boşta kalanlar çok olduğu için 420 tane öğrenci alını ve sınıflar 43 kişi. bu da bi eksi sonuçta

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kolaydı bence geçen sene girdim ben son ay sadece çalışmama rağmen 450 puan aldım örnek sorulardan çok sormuşlardı onun dışında konuları da iyi biliyorsan hiç dert etme normal denemelerde zamanı yetiştiremeyen ben lgsde süre artdırmıştım bile fakat bu sene nasıl olur bilmem
matematik çok zorladı mı

T.P.G.

80+ Titanium
evet arttı ama çok da kötü oldu bence. benim okulum normalde 170 yeni öğrenci alıcaktı ama boşta kalanlar çok olduğu için 420 tane öğrenci alını ve sınıflar 43 kişi. bu da bi eksi sonuçta
Evet o biraz sıkıntı ama kötü bir liseye gitmektense 40 kisilik sinifta olurum. Sonucta cogu ders calisan duzgun tipler olur nargileci degil :D.

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram

T.P.G.

80+ Titanium
Zaten sözel basi full paragraf benim İngilizcem 4dk falan tuttu ve fullemiştim sözeli. Ama matematik varya cok sinirimi bozmustu o sene. Cok korkmustum ama 17 net yaptim.

mhbarut66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Halit Barut
Geçen sene lgsye girdim, 1.63 lük dilim, 473 puanla Keçiören Fen Lisesindeyim. Çok fazla soru çözmüyordum 150 soru yetiyor ama çözdüğüm soruların %75 i okyanus master test kitaplarıydı. Onlar sayesinde kazandım ben basit test kitapları çözme onları çözersen performans gösteremezsin yapamıyorum diye kaçınma zor test kitaplarından. Bu sene mozaik diye bi marka çıkmış geçen sene var mıydı bilmiyorum ama mozaik de iyi onu da öneririm güzel sorular koymuşlar içine. Bi de son 1 aya girince okulun yapmazsa hergün 1 deneme yap kendine çok yararını gördüm hergün 1 deneme çözmeden önce denemelerde 410 falan yapıyordum çözmeye başlayınca hem puanım arttı hem de lgsde heyecan oluşmasını engelliyor artık alışıyorsun lgsde heyecan olmuyor. Umarım cevabım yararlı olmuştur.

beritankorkusuz

80+ Silver
evet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Kolaydı ama kolay oldğunu 10.sınıfta anlıyorsun

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Kardeşim ben ilk aylar internet kafeye falan gittim anneme dershanede soru çözümüne gidiyorum deyip sonra baktım 60 nete kadar düştüm dedim çalışayım bari her gün test çözdüm sabah 6 da kalkıp okula gidiyofum sonra dershane soru çözümü sonra dershane kursu sonra baykuş sistemi derken 12de evdeydim bakırköy den Zeytinburnu na dolmuşla geliyordum bir kız arkadaşım vardı ilkokuldan aile dostuyuz aynı zamanda beraber giderdik kardeşim önemli olan çok çözmen değil önemli olan verim alman çözdüğünden mesela okyanus master vardı bizde o manyak bişidi çok deneme çöz lgs tamamen heyecan üzerine kurulu sorular kolay yani eğer heyecanlanıp dikkatsizlik yaparsan ayvayı yersin ben lgs okuluna gittim baktım millet ağlıyor falan sözlü ye girdik aqa çok kolay tamamen dikkat gerektiriyo annem benden daha heyecanlıydı öyle diyim sana alışınca kolay geliyor deneme çok çöz matematik çok çalış dikkat soruları aşşırı çöz
Edit: İnşallah en iyi liseyi kazanırsın Allah gönlüne göre versin kardeşim ama beklediğinden kötü çıkarsa okulun üzülme benim beklediğimden kötü yere gittim ama iyiki gitmişim diyorum hayır işi bu işler birazda çalış çabala dua et olur

Top Bottom