Abartmadım, ortaokulda 8 de 98 altı bir ortalama ile fen lisesine giden şanslıdır. Ortaokul aşırı basit. Sadece dersi güzelce dinleyerek yapabilirsin.98 ortalamasi olmadan 300-400 soru cozmeyen gitmesi imkansiz demissin knk abartmissin biraz.
Dostum çok sıkı çalışıp rakiplerini elemekten başka şansın yok yalan söylemeyeceğim 95 iyi bir ortalama değil.ortalamam 95
sınavda inkilap ingilzice çok kolaydı inkilapın örnek sorularına kesin bak aynı şekilde soruyolar inkilap ingikizce turceden full çektemi sayısalım kötü değildi izmirde yaşıyorum ama karne ortalamasyıla girdimevet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Valla benim ortalamam 96,7 falandi tam hatirlamiyorum ama 98 ustu degilde su an fen lisesindeyim ve sansa falan girmedimAbartmadım, ortaokulda 8 de 98 altı bir ortalama ile fen lisesine giden şanslıdır. Ortaokul aşırı basit. Sadece dersi güzelce dinleyerek yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum çok sıkı çalışıp rakiplerini elemekten başka şansın yok yalan söylemeyeceğim 95 iyi bir ortalama değil.
Dostum dediğim gibi çok çalışmışsındır bu kadar basit.Valla benim ortalamam 96,7 falandi tam hatirlamiyorum ama 98 ustu degilde su an fen lisesindeyim ve sansa falan girmedim
Adam 17 kaynak falan bitirdim diyor cok calismak kac kaynak sana gore cok onu soyle ona gore cevap veririmDostum dediğim gibi çok çalışmışsındır bu kadar basit.
Aynisini dusunuyorum ortalamayla alakasi yokİlk girenlerdenim ben de. %2 civarına girmiştim günde 1 saat CS ve 1 saat ders çalışarak l. Ortalamayla da alakası yok bence okuldan okula değişir cünkü. Benim ortalamam 97 idi benden daha yuksek ortalamasi olupta ders calimadigi icin aglayan cok insan gordum.
Öncelikle kaçıncı LGS idi netlerin ne idi kaç puan aldın? 2. LGS ise girmen gayet tabii, gayet kolaydı dikkatli bir şekilde çözmek önemliydi fakat senin ortalama 97 zaten, ha 97 ha 98.Adam 17 kaynak falan bitirdim diyor cok calismak kac kaynak sana gore onu soyle ona gore cevap veririm
2018 de ilk lgs ye girdim. Türkçe 2 yanlış mat 2 yanlışÖncelikle kaçıncı LGS idi netlerin ne idi kaç puan aldın? 2. LGS ise girmen gayet tabii, gayet kolaydı dikkatli bir şekilde çözmek önemliydi fakat senin ortalama 97 zaten, ha 97 ha 98.
Allah yardımcın olsun sen ona giriyorsun sanıyorsun fakat o sana giriyor ben etütüe gitmeme ragmen 255 puan yaptım çalış kardeşimevet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
bu yıl ilk dönem konularıymış zor olmaz o kadarevet biliyorum bu forumla alakası yok ama sorabileceğim başka bir yerde yok. geçtiğimiz yıllarda lgs giripte iyi bir yer kazananlar günde kaç soru çözüyodunuz veya lgs çözdüğünüz denemelerden kolay mıydı zormuydu? eklemek istediğniz bir şey varsa bekliyorum
Boşun yok sanıyorum herhalde, sözel kötü mat gayet iyi fen nasıldı?2018 de ilk lgs ye girdim. Türkçe 2 yanlış mat 2 yanlış