robin
80+ Silver
MEB'in tüm örnek sorularını yaptın mı?hocam 300 puan yeter bana
MEB'in tüm örnek sorularını yaptın mı?hocam 300 puan yeter bana
evetMEB'in tüm örnek sorularını yaptın mı?
Zorluğu LGS derecesine olan bir denemede matematikten kaç net yapıyorsun?
Dostum bak yapman gereken şey bilgisayarı bırakıp bir an önce derslerine çalışman ki senin çok kısa bi zamanın kaldı. Bu dediklerin iyi sayılar değil. Bence şuandan itibaren sayısaldan başlayıp derslerine çalışmak. Zaten konuların sadece ilk dönemden diye biliyorum bu bir avantaj ama büyük ihtimalle normallerden daha zor olur. Ama bence bu avantajını engelleyecek bir şey değil. Bu siteden çıkıp tonguçun videolarına abanmalısın. Test kitaplarını, soru bankalarını çöz bulamıyorsan interneti oyun için değil soru için kullanmalısın. Şu andan itibaren çalışmaya başlamalısın ya da pek iyi olmayan bi lisede öğrenim görürsün. Bu yüzden kardeşim BİR AN ÖNCE OYUNU, VİDEOLARI BIRAK VE DERSİNİN BAŞINA GEÇ.hocam matekmatikten 5 soru gibi bisey yapabilirim fenden ise 10 net cıkartırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
haiyr
hocam inşallah bi torpil gecerler şu konora mevzularindanŞurada 2 hafta gibi bir şey kaldı. Ders çalışmadığın için bir şey bekleme. Çalışmadan kazananı görmedim. Fenden 10 net Mat'dan 5 net 350 aşağısı. Tabi MEB ekstra puan eklemezse.
Günde 8-9 saat çalışıp dershanelere giden ve benimle dalga geçen arkadaşlarım mahalledeki tinerci okuluna giderken ben nitelikli bir okula gittim. Hayatımda böyle güzel bir duygu daha yaşamadım. Mükemmel bir histi. Ama onların adına da üzülmedim değil.Ben de aynı şekilde nitelikli okullar sınıfına alındığı için Kocaelinin en iyi Anadolu lisesi olan "Kocaeli Anadolu Lisesi"ne girdim. Teog olsaydı o okula ancak 2-3 yanlış ile girebilirdim ki ben o kadar çalışkan biri değilim. 2004'lüler olarak bu nitelikli okul mevzusunda biraz şanslı olduk gibi![]()
8 yada 5Zorluğu LGS derecesine olan bir denemede matematikten kaç net yapıyorsun?
ohoo desene kardeşim meslek istediğini hem meslekler lgs'den mi alıyo ben sınavsız alıyolar diye biliyorum ki alsalar bile düşük puandan alırlar e sen de 290 puanı al bi zahmethocam meslek lisesi istiyorum ztn elektrik bolumu istedigim lise 290 puan fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
abim meslek lisesi istiyom ztn elektrik bolumu gitcegim lise 290 puan cikar herhalde o kadar puan
5 sınıf ortalamam 85 6 sınıf ortalmam 60 7 sınıf ortalama 65 8 sınıf ortalmam 69eğer hiç çalısmadıysan ortalama ile gırıceksın lgs onemli olmucak
günde yeni nesil olarak 100 tane soru çözebilirmisin 5 saat falan sürüyor ama.8 yada 5
inşallah hocam bi duanızı eksik etmeyinohoo desene kardeşim meslek istediğini hem meslekler lgs'den mi alıyo ben sınavsız alıyolar diye biliyorum ki alsalar bile düşük puandan alırlar e sen de 290 puanı al bi zahmet