Neler Yeni

Li̇an Li̇ 360 mm Sıvı Soğutması Nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Bütçe
10000

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,867
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
İyi markadır hocam . Özellikle kasaları ferah ve büyük olması ile tanınır. Soğutması da kötü olacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Nihat

ThE LoSt

80+ Gold
arkaşlar sıvı soğutmam bozuldu yenisini alacağım gaming gecesi İncehesap da lian li marka 3600 mm sıvı soğutma var şuan fıayatı 13 bın indirime girmek üzere güzel fiat olursa alacağım iyi bir markamdır bılmek ıstıyorum. linki bırakıyorum
ismi : Lian Li Galahad II LCD 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu

Ciddi rakamlar bunlar 360mm lik bir soğutucuya 10k ve üstü bir ücret bağlamazdım alttaki ürünü alıp benzer performansın tadını çıkarın.

nostra07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Rogue Agent
Lian Li sıvı soğutucuların performansı gayet iyidir. İlla ki LCD ekranlı olsun demezsen şahsen bende fiyat/performans kralı olan Arctic Liquid Freezer III 360mm almanı öneririm. Kendimde hali hazırda kullanıyorum gayet başarılı bir soğutucu.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
can
aio soğutmalarda lianli ilk üçe girer msı falan yanında halt yemiş :) soğutma yönünden aklınızda şüphe olmasın lianli arctic eka bunlar top aio soğutma üreticileri msı asus vs vs bu firmalar yan ürün olarak üretiyor diğer markaların asıl işi zaten aio soğutma

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atilla

Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/

Bunlar da güzeldir

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
aio soğutmalarda lianli ilk üçe girer msı falan yanında halt yemiş :) soğutma yönünden aklınızda şüphe olmasın lianli arctic eka bunlar top aio soğutma üreticileri msı asus vs vs bu firmalar yan ürün olarak üretiyor diğer markaların asıl işi zaten aio soğutma
Dediğiniz gibi Asus msi xpg gibi markalar kendileri üretmiyor falanca firmaya logo koyduruyorlar. Hani bu konu da kendi argeleri mevcut değil. Ama son zamanlarda Arctic beklentileri hüsrana uğrattı. 3. Nesil cikardi ama soğutma konusunda plus bir gelişme olmadi sadece tasarım değişti. Pompada kullanilan malzemeler ucuz duruyor. Manisa çevresinde 2. Nesil ya da 3. Nesil Arctic bulunan arkadaslar varsa ek ile karşılaştırma yapalim. Ek'nin performansindan şüphem yok ama arctic ile aralarında kac derece oynuyor merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgi olması adına forumda baska bir konunun altinda ,Arctic 280 ile Ek nuc 360'in derecelerinin olduğu görüntüler paylaşmıştım

Son düzenleme:

nostra07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Rogue Agent
Dediğiniz gibi Asus msi xpg gibi markalar kendileri üretmiyor falanca firmaya logo koyduruyorlar. Hani bu konu da kendi argeleri mevcut değil. Ama son zamanlarda Arctic beklentileri hüsrana uğrattı. 3. Nesil cikardi ama soğutma konusunda plus bir gelişme olmadi sadece tasarım değişti. Pompada kullanilan malzemeler ucuz duruyor. Manisa çevresinde 2. Nesil ya da 3. Nesil Arctic bulunan arkadaslar varsa ek ile karşılaştırma yapalim. Ek'nin performansindan şüphem yok ama arctic ile aralarında kac derece oynuyor merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgi olması adına forumda baska bir konunun altinda ,Arctic 280 ile Ek nuc 360'in derecelerinin olduğu görüntüler paylaşmıştım
Youtube'da çok fazla Arctic incelemesi var EK ile aralarında genelde 1-2 derece fark oluyor. Performansları neredeyse birebir aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,208
Üyeler
170,689
Son üye
Süleymance
Top Bottom