Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lian li 216 Gaming Gecesi 2499 Tl

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
5 dk önce bende aldım. Hem lancool III aldım. Hem de Lancool 216 aldım. Bu paralara alınacak en iyi kasalardır. Özellikle Lancool III fiyatı aşırı iyi öyle bir kasa için. Üstte ve önde 420mm desteği var direk. Elimde 420mm sıvı soğutma ve 3 adet phanteks 140mm fan varken. Direk içine sistem kurucam.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkan Demir
5 dk önce bende aldım. Hem lancool III aldım. Hem de Lancool 216 aldım. Bu paralara alınacak en iyi kasalardır. Özellikle Lancool III fiyatı aşırı iyi öyle bir kasa için. Üstte ve önde 420mm desteği var direk. Elimde 420mm sıvı soğutma ve 3 adet phanteks 140mm fan varken. Direk içine sistem kurucam.
bu fiyata lianli lancool 216 dan daha iyi bir seçenek yok değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
Bence yoktu bende aldım alicak varsa diye

guhaze

80+
@Ckribrahim merhaba hocam. bu kasayı satın aldım ben de. anakartım b450m s2h. argb portum yok. fanları kontol edebilmek için tavsiye edebileceğiniz bir kontrolcü var mıdır? toz filtresinin stoğunu bulamadım hiçbir yerde. nereden temin edebilirim acaba?

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Batu
@Ckribrahim merhaba hocam. bu kasayı satın aldım ben de. anakartım b450m s2h. argb portum yok. fanları kontol edebilmek için tavsiye edebileceğiniz bir kontrolcü var mıdır? toz filtresinin stoğunu bulamadım hiçbir yerde. nereden temin edebilirim acaba?
bende önceden almıştım bulamadım filtresiz kullanıyorum bulursanız söylermisniz benim kasam beyaz filtre rengi pek farketmez ama

tigrela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Lokman
Merhaba, elimde toz filtresi mevcut. Farklı bir kasa alacağım için iade edecektim, sonrasında etmedim. Hiç kullanılmamış, faturalı bir şekilde duruyor. Eğer ihtiyacınız varsa dmden yazabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,938
Üyeler
166,857
Son üye
kivanc8844
Top Bottom