- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,401
Aylar önce instadan haber vermiştim 
sırf evde yer yok diye laptop alan arkadaşım var orta boy bi kasayı geçtimçok büyük be hocam. Hangar gibi içi. Evde yer yok![]()
hey maşallahLian Li yurt dışında falan en baba markalardan kasa konusunda.
çok takip etmediğim ortaya çıktıAylar önce instadan haber vermiştim![]()
Hava akışında sıkıntı olur mu diyorsun ?evet lian li iyi bir marka ama bu fanlar 20 cm ve 98 cfm değerine sahip.
Hocam Lian Li'nin Lancool serisi soğutmada konusunda çok övgü alıyordu sanırım. O kasayı rakipleriyle karşılaştırırsanız cidden güzel video olur.Aylar önce instadan haber vermiştim![]()
1900 e n11 de var ama fotoğraftakiyle aşırı benzemiyor gerçekteki yani düz siyahı 1500 e alsan çok bi şey fark etmez rgb şeritler dışında kasanın altında ve yanlarında falan varPahalıymış ama iyi
![]()
Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition RGB ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.O11DX.40) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayır olmaz, mükemmel bir hava akışı var.Hava akışında sıkıntı olur mu diyorsun ?
sıkıntı çıkmasın, kalbim dayanmıyor artıkHayır olmaz, mükemmel bir hava akışı var.
Senin kasa da mı?sıkıntı çıkmasın, kalbim dayanmıyor artık
ama gamepower warcryla aralarında 860 lira fark var ve kasa fansız onun yerine 6 fanlı warcry alırım bide üzerine 100 lira ekler gamepower skadi 360 alırım daha mantıklıLian Li kasalar normalde Türkiye’de hiç yoktu ama bugün bi arattım google’da her modeli satılıyor nerdeyse! 1.5k civarına gelmiş bu arada 2. El olarak 2.5k ya satılıyordu sahibinden de çünkü yurt dışında vardı sadece