Neler Yeni

Lian Li ST120 3X120 mm Kasa Fanı 1.299 TL

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Reverse olsaymış iyi olurdu sisteme alırdım + olarak ldcli ekran

oliveforge99

80+ Silver
Reverse olsaymış iyi olurdu sisteme alırdım + olarak ldcli ekran
Reverse fan ülkemiz piyasasında pek yok ne yazık ki. Lian Li'nin iki modeli ve Asus tr120'de var yalnızca sanırsam. Ondan önce de ID Cooling'in bir modeli vardı. Stoğu bitti biteli hiç güncellenmedi stokları.

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat

oliveforge99

80+ Silver
İmzamdaki kule tipi thermalright fanlardan ne farkı var bu fanların ?
Muhtemelen ikisi aynı fandır.
peki bunlar bu pahalı markaların fanlarıyla aynı güçte dönebiliyor mu? soğutma gücü daha mı az yoksa aynı mı
Ben almıştım o seti. Korkunç şekilde rulman sesi vardı. Dayanılmaz derecede. İade etmiştim bu sebepten. Ama başka alanlarda olan da vardı olmayan da vardı sesten. Biraz şans işi sanırım pek emin değilim.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
ya hocam ne anlatıyosun sen cahil falan demişsin. fan aynı fan ulan dalga mı geçiyosun :D
ee birader iphone 16 kullananda alo diyor zart zurt telefon markası da böyle mi kıyaslıyorsun ne boş insanlarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hangisi? Lütfen öneri yapabilir misiniz?
İnf kullanıyorum bulabilirseniz ona da bakabilirsiniz ustam özellikle bende ses konusunda tereddüt etmiştim çok absürt bir sesi yok lianli görüntü olarak evet çok hoş ama öyle çok çok sessiz değil ama çok sesli de değil kulaklıkla zaten duymuyorsun

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen 👍4070li zengin
İş adamıyım ben çocuk değil. Bana yeten sistemi topladım günde 2-3 saat iş ve ailemden vakit ayırıp bakabilmek için. Gücüm varken en iyisini almamış olmam veya bir mousepad'e 7k para vermiş olmam sen dahil kimseyi ilgilendirmez açıkçası. Parçalarımı bizzat beğenerek kendim oluşturarak seçtim. Aldığım kasanın kompakt boyutuna göre alabileceğim dolu dolu bir anakarttı ve diğer bileşenler de ona göre uyumla seçildi. Ben bir de gelmiş senin gibi daha düşük bir insana laf anlatıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,700
Son üye
enerto
Top Bottom