Neler Yeni

Lian Li ST120 3X120 mm Kasa Fanı 1.299 TL

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bu fanlar düz rgb mi yoksa argb mi sitede rgb diye belirtmiş ama emin olamadım
Fanlar ARGB hocam. Bu 3lü pack'in içinden aksesuar kiti çıkıyor kontrolcüsü ve ek kablolarını içeren. Eğer Lian Li kontrolcüsü üzerinden değil de direkt Anakart üzerinden renk yönetimi yapmak istersen içinden dönüştürücü kablosu çıkıyor 1 tarafı 3 pin argb( anakarta giren ) , diğer 3 kısmı da ayrı ayrı fanlara takıyorsun. Bu şekilde direkt anakarttan ayarlıyorsun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,036
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kağıt üstündeki değerleri biraz patates açıkçası. 32 DB yüksek bir değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Niyazi İleri
Fanlar ARGB hocam. Bu 3lü pack'in içinden aksesuar kiti çıkıyor kontrolcüsü ve ek kablolarını içeren. Eğer Lian Li kontrolcüsü üzerinden değil de direkt Anakart üzerinden renk yönetimi yapmak istersen içinden dönüştürücü kablosu çıkıyor 1 tarafı 3 pin argb( anakarta giren ) , diğer 3 kısmı da ayrı ayrı fanlara takıyorsun. Bu şekilde direkt anakarttan ayarlıyorsun.
Teşekkürler hocam, benim anakart asus b660 mk d4 ve argb girişi yok rgb outpot gibisinde bi çıkış vardı yine de kullanabilir miyim?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler hocam, benim anakart asus b660 mk d4 ve argb girişi yok rgb outpot gibisinde bi çıkış vardı yine de kullanabilir miyim?
ARGB Girişi yok ise direkt anakart üzerine takıp renk yönetimi yapamazsın. Muhtemelen içinden çıkan kontrolcüyü kurman gerekecek. Youtube üzerinden bakabilirsiniz çok güzel anlatımlar var

i.y4114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail

Benim kasada olan fanlardan daha sessiz gibiler

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Arda doğan
Teşekkürler.. Böyle balon fiyatlı fanları paylaşmaya devam
Fiyatı balon değil bu fiyata thermalright 3'lü fan kitlerinden daha iyi onlar 69cfm 1500rpm lion 70cfm üstü 1900 rpm

Referee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökhan
Link için teşekkürler, evet Lian Li markasını sevenler için veya görünüş olarak beğenenler için gayet güzel. Diğer boş yorum yapan insanlara gelecek olursakta bu fiyata A markasından şu var. Şu fiyata B markasından 2 tane bunu alırsın vs. yorumları cahilce buluyorum. Bu düşünce yapısıyla biz o zaman daha az paraya ne alabiliriz diye bakalım doğrusu bu mu ? Benim mouse pad'im 7000 TL. Muhtemelen en pahalı mouse padi kullanıyorum. Bu kafayla o zaman benim kullandığım mousepad yerine 20 farklı renkte mouse pad alıp kullanmam mı doğru oluyor ? Bu insanların bütçesi, insanların durumu ile ilgili. İsterse gider 1 fana 3.500 TL para verir. Burada arkadaş güzelce bir konu açıp link paylaşmış dahası yok yani.
Aynen öyle her cümlenize katılıyorum. Bu iş kime göre neye göre ben Lian li Evo XL beyaz kasaya 10 bin tl verdim bir o kadar da fanlarına verdim keyif benim keyfim.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert Uysal
Ses konusunda üst düzey fanlara göre başarısız bir fan orta segmente göre kabul edilebilir seviyede.
ST120 degilde AL120 olsaydı bu fiyatta yenirdi alıcak arkadaşların bilgisine üst düzey fan arıyorsanız ve sessizlik önemliyse bu fan o fan degil

kenanbal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kenan Bayram
Ses konusunda üst düzey fanlara göre başarısız bir fan orta segmente göre kabul edilebilir seviyede.
ST120 degilde AL120 olsaydı bu fiyatta yenirdi alıcak arkadaşların bilgisine üst düzey fan arıyorsanız ve sessizlik önemliyse bu fan o fan degil
Peki hangisi? Lütfen öneri yapabilir misiniz?

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert Uysal
Peki hangisi? Lütfen öneri yapabilir misiniz?
ne aradıgınıza baglı bu durum premium fan demek yüksek RPM'de Sessiz olmak zorunda demek
Yüksek RPM'de sessiz fanlar be quiet silent wing , light wing , noctua nın bazı modelleri
bunlar aslında kule tipi sogutucu yada sıvı sogutucunun üstüne takılması gereken fanlarda gerekli cünkü RPM yükselcek Statik basınc ile sogutucak.

eger öne 3lü fan koyucaksanız 120 mm olarak 100 CFM hava iceri sokması yeterli üstü performans olarak iyileştirmiyor yani 1000 RPM'de cogu fan sessizdir ortalama 1k rpmde 35 cfm veren bir fandan 3 tane koymanız yeterli olur yüksek bütce ödemedende en uygun fanlarıda alsanız sogutma anlamında degişim yok gerisi pazarlamaya giriyor.

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Hasan Alnıkara
Uygunsuz davranış
Link için teşekkürler, evet Lian Li markasını sevenler için veya görünüş olarak beğenenler için gayet güzel. Diğer boş yorum yapan insanlara gelecek olursakta bu fiyata A markasından şu var. Şu fiyata B markasından 2 tane bunu alırsın vs. yorumları cahilce buluyorum. Bu düşünce yapısıyla biz o zaman daha az paraya ne alabiliriz diye bakalım doğrusu bu mu ? Benim mouse pad'im 7000 TL. Muhtemelen en pahalı mouse padi kullanıyorum. Bu kafayla o zaman benim kullandığım mousepad yerine 20 farklı renkte mouse pad alıp kullanmam mı doğru oluyor ? Bu insanların bütçesi, insanların durumu ile ilgili. İsterse gider 1 fana 3.500 TL para verir. Burada arkadaş güzelce bir konu açıp link paylaşmış dahası yok yani.

Anakartın ile aynı fiyatta mousepad kullanıyor olman senin enayi olduğun anlamına geliyor. Enayi.

Top Bottom