🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Reaksiyon skoru
104
Gerçekten fiyatlar güzel, tamamında iyi indirimler var.

v100r yine indirimde kasa arayanlar düşünmeden alabilir bence :)

Pek bir indirim yok, belki gpu kablo 12li olan iyi, piyasanın 500 tl altı, psuları takip etmiyorum ama 6k görmedim hep 8k zaten incehesap o kadara satıyor. 3lü fan setleri yine zaten 5klarda olması gerekiyordu ama satıcılar 8k ya satıyordu, olması gereken fiyata inmiş, sadece normal ve reverse olarak stoklar yenilenmiş gibi duruyor düz TL fanları fln yoktu bir ara. Belki 4k ya Galahad II Lite 360 iyi, iyi performanslı bir soğutucu diye biliyorum, siyah builde yakışır. Vector hala normal klâsik fiyat, compact stok gelmiş fiyat 7k, eh işte. O11D Evo RGb 9.800 zaten 10k ya fln Amazon'da var salla gitsin. LCD fanlar hala aynı fiyat. Boş indirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah alıcamda kalan parçalarda pek indirim yok gibi.
Lian Li HydroShift II LCD-S veya tl olan seti alacam yok ya çok ucuz değil 10-11 felan düştüğü oluyordu.
O soğutucuyu CL alıp geçmek var ya, S modeli 9k ya CL fanlarla satılıyordu, TL fanlar için ekstra 3k aşırı geliyor nedense. CL fanlar 2.5k, TL 5.5k diye düşününce fiyat kendini tutuyorda ben bu Lian Li ürünleri sağlam satıcılar üzerinden alınması taraftarıyım, bozulur fln. İncehesap tan alınmalı. Orada da 13k idi. Stok bittiyse bekle yine oradan al, ayrıca eninde sonunda gaming gecesine düşecek bu Square ekranlı model. Onuda bekleyebilirsin, hatta onu beklerken direk Curved screenli gelir, onu alırsın 15k civarı olacak. Tabi umarım beni utandırmaz😂 Allah utandırmasın

Pek bir indirim yok, belki gpu kablo 12li olan iyi, piyasanın 500 tl altı, psuları takip etmiyorum ama 6k görmedim hep 8k zaten incehesap o kadara satıyor. 3lü fan setleri yine zaten 5klarda olması gerekiyordu ama satıcılar 8k ya satıyordu, olması gereken fiyata inmiş, sadece normal ve reverse olarak stoklar yenilenmiş gibi duruyor düz TL fanları fln yoktu bir ara. Belki 4k ya Galahad II Lite 360 iyi, iyi performanslı bir soğutucu diye biliyorum, siyah builde yakışır. Vector hala normal klâsik fiyat, compact stok gelmiş fiyat 7k, eh işte. O11D Evo RGb 9.800 zaten 10k ya fln Amazon'da var salla gitsin. LCD fanlar hala aynı fiyat. Boş indirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O soğutucuyu CL alıp geçmek var ya, S modeli 9k ya CL fanlarla satılıyordu, TL fanlar için ekstra 3k aşırı geliyor nedense. CL fanlar 2.5k, TL 5.5k diye düşününce fiyat kendini tutuyorda ben bu Lian Li ürünleri sağlam satıcılar üzerinden alınması taraftarıyım, bozulur fln. İncehesap tan alınmalı. Orada da 13k idi. Stok bittiyse bekle yine oradan al, ayrıca eninde sonunda gaming gecesine düşecek bu Square ekranlı model. Onuda bekleyebilirsin, hatta onu beklerken direk Curved screenli gelir, onu alırsın 15k civarı olacak. Tabi umarım beni utandırmaz😂 Allah utandırmasın
sunda kararsızım alsammı değermi bu fiyata diye.

Benim ürün mü kusurluydu emin değilim çünkü temas sorunu vardı ancak LL Hydroshift II S 360TL, 5800x'i soğutmadı knk. Tarihe bakmaya çalıştım ama kutuda da kendi radyatör üstündeki barkodda da yazmıyordu. Bu yüzden emin olamadım. O aio ile 5800x 90-92 dereceden aşağısını görmüyor r23 de, 13 bin civarı puan alıyor. İade ettim, artic 3 pro 360 taktım streste 85 derece civarı rahat tutuyor, puan 16k. Bana gelen kusurlu batch den değilse çok kötü soğutucu ve ekranı da kullanamıyorsun sürekli kesiliyor ama sürekli! Sata kablolu fln da taktim tüm alternatifleri denedim, ayrıca artic de 2 kablo takıyorsun onda 6 kablo fln takıyorsun, güya düzenli olsun diye Lian Li alıyoruz, hayal kırıklığına uğradım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,371
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri