🔥İndirim Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Simgot EW300 DSP almayı düşünüyorum ama henüz almadım. Biraz gümrükte takılır mı korkusu var. Sizin siparişler kargoya verilmiş mi acaba, var mı bir gelişme?
benimki YunExpress'e verildi gümrük konusunda bence kimse net bir şey şey söyleyemez

edit: YunExpress yerine Yanwen yazmışım onu düzelttim

Son düzenleme:
We world express ile geliyor. Genelde vergi çıkmıyor we world express ile geldiğinde

oyun ve müzik için 2k bütçe ile ses kartı önerir misiniz oyun ağırlıklı olsun

Yunexpress verilmiş benimki. https://nicehck.com/products/nicehck-nki-max-portable-dac-adapter-cable
Bunu aldım simgot ew300le beraber kullanmak için vergisiz geçti gümrükten. Aklında dac alma fikri olanlar buna bakabilir.
aynısı amazonda da bulunuyor almak isteyenler için aşağıya linkini bırakıyorum

aynısı amazonda da bulunuyor almak isteyenler için aşağıya linkini bırakıyorum
Görünümü farklı ama aliexpresste aynı dac+amp(cx31993+max97220) kombinasyonu $10. Çok güç gerektirmeyen iemler için cx31993 dac $5. Oyun kredileri alınmadıysa $5 alışveriş kredisiyle iyi uyguna geliyor.
Nicehck-ccz fiyatına trn black pearl var. Linsoulda $5 promo koduyla şu an $30.
Dac için acele yoksa sonraki indirim dönemini bekleyip $25 bronze kod ile snowsky retro nano ya da echo mini alınabilir.
Retro nano bluetooth dac, pili değiştirilebiliyor. Echo mini bluetooth müzik çalar, dac olarak da kullanılabiliyor ama pili değiştirilebilir değil.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ghnn
Geri