Neler Yeni

LİNUX DAN WİNDOWS'A GEÇME

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Emin Kebabcı
Arkadaslar suan linux mint kullanıyorum ama windows a geçmek istiyorum nasıl olacağını bilmiyorum windows sürümü olarak 7 olsa çok iyi olur en kötü 8.1 olması lazim çünkü pc eski yardım edebilecek varmı

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
işletim sistemiini silmeden önce grub menüsünü kaldırın sonra kurulum yapın. yoksa çook uğraşırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Emin Kebabcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işletim sistemiini silmeden önce grub menüsünü kaldırın sonra kurulum yapın. yoksa çook uğraşırsınız.
Kardeşim video olarak eğer varsan atsan olurmu keşke linux gecmeseydim ya bi türlü geri ceviremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
SoftwareHub DevSecOps Ankara
İlgilendiği Kategoriler
Linux
Uninstall the grub menu before deleting the operating system, then install. otherwise you'll be in a lot of trouble.

You don't need to uninstall grub, instead you can do chain loading !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Brother, if you have it, I wish you could post it as a video, I wish I hadn't switched to linux
How much data do you have (MB/GB) ?
A first step will be to take a full data backup and then attempt any change of the OS.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
You don't need to uninstall grub, instead you can do chain loading !

How much data do you have (MB/GB) ?
A first step will be to take a full data backup and then attempt any change of the OS.
why when I tried to install it, the grub menu was not installed directly without removing it. first windows and then linux were installed without any problems. don't forget it will uninstall linux operating system.

Kardeşim video olarak eğer varsan atsan olurmu keşke linux gecmeseydim ya bi türlü geri ceviremedim

Top Bottom