Liseye yeni başlayacak olanlar için geçerli diye biliyorum bende müdür yardımcısına sorunSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar lise 3 e gidiyorum şuan tahminimce 4 dersden kalıcak gibiyim sanırım.yeni sistem bizim içinde geçerlimi en fazla 3 dersden kalırsak sınıf tekrarı oluyormuyuz.
bu senenin 10. sınıfları 9 a geçtiğinde o sistem geldi. o sistem şu anda bu sene sadece 9 ve 10. sınıflara uygulanıyor. 11 ve 12 lerin ortalaması 50 nin üstünde olması yeterliLiseye yeni başlayacak olanlar için geçerli diye biliyorum bende müdür yardımcısına sorun
Velim devamsızlığı mi sildirdiginde ben yine geç kalıp yine sildirmeye gitti bir kaç defa o yüzden utanıyorum biraz müdür yardımcısıyla konuşmaya.Liseye yeni başlayacak olanlar için geçerli diye biliyorum bende müdür yardımcısına sorun
Kesin böylemi böyleyse içim rahatladıbu senenin 10. sınıfları 9 a geçtiğinde o sistem geldi. o sistem şu anda bu sene sadece 9 ve 10. sınıflara uygulanıyor. 11 ve 12 lerin ortalaması 50 nin üstünde olması yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak seneye bu 4 dersin sorumluluğunu vermen lazım yoksa mezunda olamazsın
meslek dersinden kalıyorsan sınıfı geçemezsin ama öyle bir sorun var. bende meslekte okuyorum, bize öyle dendi kendi meslek dersinden kalırsan sınıf tekrarısın diye bilgilendirdiler bizi.Velim devamsızlığı mi sildirdiginde ben yine geç kalıp yine sildirmeye gitti bir kaç defa o yüzden utanıyorum biraz müdür yardımcısıyla konuşmaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesin böylemi böyleyse içim rahatladısorumluluk olarak meslek dersimden kalıyorum bu sene ve geçen sene o sıkıntı deil şuanlik onuda seneye düşüncez artık.
![]()