Neler Yeni

Lise 3 ortalama ile sınıfta kaldım açığa geçersem 12 den devam edebilir miyim

121709

80+ Silver
Malesef utanıyorum ama durum bu özel durumlarım olduğu için çalışmam gerekiyordu ve sayısal bölüm beni çok zorladı bu sebeple sınıfta kaldım hocanın anlayış göstermemesi biraz moralimi bozdu ama yapcak bişey yok
Dert etme ben dil okuyordum, 34 ortalama ile geçen yıl 11.sınıfta kaldım, bu yıl da ucu ucuna geçtim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Malesef utanıyorum ama durum bu özel durumlarım olduğu için çalışmam gerekiyordu ve sayısal bölüm beni çok zorladı bu sebeple sınıfta kaldım hocanın anlayış göstermemesi biraz moralimi bozdu ama yapcak bişey yok
Utanılacak ne varmış madem çalışıyorsun açığa geçmen yine en mantıklısı olacak

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Cevap için teşekkür ederim normalde sınıfta kalıcak bi öğrenci değilim ancak abime yardımcı olup o askerdeyken işlerine bakmam gerekiyordu bölüm de sayısal olunca beraber yürütemedim hoca da anlayış göstermedi o yüzden bu duruma düştüm,yardım için teşekkürler
Ne demek kardeşim durumunu açıklamana gerek yok, kimse niye kaldın diye yargılama hakkına sahip değil. Kendince sorunların, işlerin vs. olabilir. Umarım en iyi şekilde bu durumları halledersin. İyi günler canım benim dikkat et kendine.

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Utanılacak ne varmış madem çalışıyorsun açığa geçmen yine en mantıklısı olacak
Aslında tam çalışmak değil askere giden abimin işlerine bakıyordum işte ama ailem yinede bana çok yükleniyor bu durumda biraz psikolojimi kötü etkiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek kardeşim durumunu açıklamana gerek yok, kimse niye kaldın diye yargılama hakkına sahip değil. Kendince sorunların, işlerin vs. olabilir. Umarım en iyi şekilde bu durumları halledersin. İyi günler canım benim dikkat et kendine.
Kibarlığınız için çok teşekkür ederim iyi günler efendim

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Açığa geçip 12. sınıf gibi devam edebilirsin dostum, sadece 1 yılda 11. sınıfta kaldığın ve 12. sınıftaki tüm mevcut dersleri vermen gerekiyor mezun olabilmen için.
Bir şey sormak istiyorum rahatsız ediyorum pardon ama sizce şu anda açığa geçersem kaç kredi ile başlarım

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
Bir şey sormak istiyorum rahatsız ediyorum pardon ama sizce şu anda açığa geçersem kaç kredi ile başlarım
Bu konuda bilgim yok ama şöyle bir tavsiye verebilirim üniversite hedefin varsa açığa geçip kütüphanede çalışmak en mantıklısı olur. Dershaneye falan gitmeye gerek yok sadece dershanelerin yaptığı deneme kulübüne katılsan yeter.

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Açığa geçip 12. sınıf gibi devam edebilirsin dostum, sadece 1 yılda 11. sınıfta kaldığın ve 12. sınıftaki tüm mevcut dersleri vermen gerekiyor mezun olabilmen için.
Hocam selamün aleyküm tekrardan hayırlı bayramlar dilerim bugün e okula bakasım geldi ve gördüm ki 7 dersten sorumlu olarak gözüküyorum açık öğretim kayıtları da Eylül'de başlayacakmış dediğiniz şey aynen geçerli olur değil mi rahatsız ettiğim için kusura Bakmayın ilgili fotoyu buraya bırakıyorum Screenshot_2023-06-28-22-25-32-015_com.meb.vbsmobil.jpg

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hocam selamün aleyküm tekrardan hayırlı bayramlar dilerim bugün e okula bakasım geldi ve gördüm ki 7 dersten sorumlu olarak gözüküyorum açık öğretim kayıtları da Eylül'de başlayacakmış dediğiniz şey aynen geçerli olur değil mi rahatsız ettiğim için kusura Bakmayın ilgili fotoyu buraya bırakıyorumAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim, size de iyi bayramlar dilerim. Evet o sorumlu olduğunuz dersler + müfredat derslerini vermeniz gerekecek.

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Teşekkür ederim, size de iyi bayramlar dilerim. Evet o sorumlu olduğunuz dersler + müfredat derslerini vermeniz gerekecek.
Selamün aleyküm tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın hocam şimdi Eylül'de açık öğretim kayıtları açılacak ancak şöyle bi durum var ben hâla lise 3 gözüküyorum bütün notlarım sıfırlandı ve sorumlu derslerde silindi şimdi onlar tamamen gitmemiştir değil mi ? Açığa almaya gideceğim sırada sistemde gözükür değil mi?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Selamün aleyküm tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın hocam şimdi Eylül'de açık öğretim kayıtları açılacak ancak şöyle bi durum var ben hâla lise 3 gözüküyorum bütün notlarım sıfırlandı ve sorumlu derslerde silindi şimdi onlar tamamen gitmemiştir değil mi ? Açığa almaya gideceğim sırada sistemde gözükür değil mi?
Sen kayıt olunca açık öğretim lise dersleri otomatik olarak müfredatına eklenecek zaten, şu an kaybolup kaybolmaması önemli değil. Sen kaydını yaptır müfredat derslerinin tümünü sistemden görürsün zaten.

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Sen kayıt olunca açık öğretim lise dersleri otomatik olarak müfredatına eklenecek zaten, şu an kaybolup kaybolmaması önemli değil. Sen kaydını yaptır müfredat derslerinin tümünü sistemden görürsün zaten.
Hocam saygılar bendeki şans göz yaşartıyor cidden 😂 durum son olarak açığa geçme durumları baya bi zorlaştı artık almıyorlar, acaba diyorum 30 gün devamsızlığı geçip açığa geçebilir miyim? ne dersiniz hocam yarın okul idaresine gidip konuşacağım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam saygılar bendeki şans göz yaşartıyor cidden 😂 durum son olarak açığa geçme durumları baya bi zorlaştı artık almıyorlar, acaba diyorum 30 gün devamsızlığı geçip açığa geçebilir miyim? ne dersiniz hocam yarın okul idaresine gidip konuşacağım
Hocam gene sınıfta kalırsınız, 1 seneniz daha boşa gider.

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Öyle olmuyor kanka 1 sene kaldım zaten bi daha kalırsam örgün eğitim hakkımı kaybediyorum açık öğretim hariç şansım kalmıyor zaten merak ettiğim konu da o değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani demek istediğim her. türlü iki sene gideceğim bari okula gidip 13 dersle uğraşmak zorunda kalmayıp üni sınavına hazırlanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,303
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom