pc ustasi1
80+ Silver
velin okula gitsin raporluya gecirsinArkadaşlar 1. ve 2. dönemin toplamı 5 gün, babam belge alamazsam beni döver hatta okuldan bile aldırır ne yapmalıyım çok panikledim yardım edin lütfen
Müdür yardımcısı biraz uyuz verir mi ki ?velin okula gitsin raporluya gecirsin
Teşekkürler. Eğer babam gidip devamsızlığı izinliye çevirirse belli bir bahanesi olması gerekir mi ?5 gün devamsızlıkta belge alabiliyorsun 5.5 olursa alamazsın
hayır gerekmiyor normaldeTeşekkürler. Eğer babam gidip devamsızlığı izinliye çevirirse belli bir bahanesi olması gerekir mi ?
Araştırayım hocam dediğiniz doğruysa babamı yormayayım5 gün devamsızlık sınırı kalktı artık 5 günü geçsede belge alirsin
Şuan belge alabiliyorsan 1 2 gün özürlüye çeker belge alabilmen içinTeşekkürler. Eğer babam gidip devamsızlığı izinliye çevirirse belli bir bahanesi olması gerekir mi ?
EywŞuan belge alabiliyorsan 1 2 gün özürlüye çeker belge alabilmen için
?? Hamal mı oldum şimdiKasma bu kadar bu ülkeye hamalda lazım.
Macbook alacağına PC toplardın ülkenin enaisiKasma bu kadar bu ülkeye hamalda lazım.
PC de topladım kirwem rahat ol 23 e aldığım macbook şuanda 45 küsür civarında. Şimdi satıp tekrar pc toplarım istersemMacbook alacağına PC toplardın ülkenin enaisi
Aynı fiyattan parçaları bulursan banada haber verPC de topladım kirwem rahat ol 23 e aldığım macbook şuanda 45 küsür civarında. Şimdi satıp tekrar pc toplarım istersem