Rulep
80+ Gold
Hedefi olanlar için mantıklıMantıklı mı sence peki ? Zaten şuan ki okuldan yüksek yani en fazla ne olabilir diye düşünüyorum ama
Hedefi olanlar için mantıklıMantıklı mı sence peki ? Zaten şuan ki okuldan yüksek yani en fazla ne olabilir diye düşünüyorum ama
Yarın rehberlikçiye de danışayım bı bana da mantıklı geliyor okul baya kalabalıkmış harbiden 10 tane filan 11 var bı okadarda 12Hedefi olanlar için mantıklı
9-10 ları öğlenci yapmışlar o zmn evine de daha yakınmış bence rehberlikçiyle ne derse desin geçilir benceYarın rehberlikçiye de danışayım bı bana da mantıklı geliyor okul baya kalabalıkmış harbiden 10 tane filan 11 var bı okadarda 12
Ama 9 10 lar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hedefim var ilk 30k
Teşekkürler hocam arkadaşa sordum tadilat ile alakası yokmuş 9 da sabahçı 10 da Öğlenci imiş şuan yine sabahçı olmuş9-10 ları öğlenci yapmışlar o zmn evine de daha yakınmış bence rehberlikçiyle ne derse desin geçilir bence
Çok enteresan çok kalabalık diyordunuz o sebepten o zmnTeşekkürler hocam arkadaşa sordum tadilat ile alakası yokmuş 9 da sabahçı 10 da Öğlenci imiş şuan yine sabahçı olmuş
Kontenjanda yer varsa ve senden daha yüksek biri tercih yapmazsa direkt nakil olabilirsin.Merhaba Hocalarım, şuan gittiğim okul standart 8 - 3.20 arası bitiyor ve dershanedeki arkadaşımın okulu 7.00-13.00 arası bu çok hoşuma gitti
2 yıldır okuduğum okul rezalet diyemem de iyi de değil yani yılda 1 deneme yapar çoğu kişi keko gibi gezer klasik obb ile alan Anadolu Lisesi
Gitmek istediğim lise de öyle mi emin değilim beni arada bırakan şeyde o işte
Şuan ki okulum ile ev arası 1 saat gitmek istediği yerler 15-20dk Max
Sizce ne yapmalıyım şansımı deneyeyimmi ? Sınava girdiğimiz yıl 90 ile felan almış benim obb 92 şuan 93 ile alıyor 9 ları
Şuan ki okulum 87 ile almış şuan 89
30-35 arası imiş ben şansımı deniyicem ya geçen sene 42-43 dük aptallar la dolu olmasa sorun olmaz 3-5 fazla kişiÇok enteresan çok kalabalık diyordunuz o sebepten o zmn
Teşekkürler yarın ailemle konuşup karar vericem teşekkürler hocamKontenjanda yer varsa ve senden daha yüksek biri tercih yapmazsa direkt nakil olabilirsin.
Ben 11. sınıfa geçtiğimde obpsi 70 olan gelmişti. Bizim okula başladığımda 96 ile kapamıştı. Kontenjan açılırsa ve senden yüksek puanı olan biri yoksa dediğim şekilde direkt yerleşirsin. Önemli değil.30-35 arası imiş ben şansımı deniyicem ya geçen sene 42-43 dük aptallar la dolu olmasa sorun olmaz 3-5 fazla kişi
30 kişiyiz biz şuan zaten
Teşekkürler yarın ailemle konuşup karar vericem teşekkürler hocam
Ben 11. sınıfa geçtiğimde obpsi 70 olan gelmişti. Bizim okula başladığımda 96 ile kapamıştı. Kontenjan açılırsa ve senden yüksek puanı olan biri yoksa dediğim şekilde direkt yerleşirsin. Önemli değil.
Benim birde en büyük korkum şu, İngilizce Almanca gibi derslerin sınavlarını köküne kadar zorlarlar mı ? Şuan ki okulum sözel dersleri salmaya başladı ya da çok temel işleyip geçiyorÇok enteresan çok kalabalık diyordunuz o sebepten o zmn
Son soruma da bakabilirmisin hocam teşekkürlerkanka bence şansını dene ve o okula git
Yok be İngilizce ve Almanca kolay dersler sınavdan önceki gün çalışırsan en az 75 alırsın.Benim birde en büyük korkum şu, İngilizce Almanca gibi derslerin sınavlarını köküne kadar zorlarlar mı ? Şuan ki okulum sözel dersleri salmaya başladı ya da çok temel işleyip geçiyor
Ama gitmek istediğim okul böyle 5 ders türk dili edebiyatı felan işliyorlarsa sıkıntı biz 1 ders dilbilgisi işliyorlaruz kalan dersler soru çözüm...
Son soruma da bakabilirmisin hocam teşekkürler
kaçıncı sınıfsın hocam? 12 miBenim birde en büyük korkum şu, İngilizce Almanca gibi derslerin sınavlarını köküne kadar zorlarlar mı ? Şuan ki okulum sözel dersleri salmaya başladı ya da çok temel işleyip geçiyor
Ama gitmek istediğim okul böyle 5 ders türk dili edebiyatı felan işliyorlarsa sıkıntı biz 1 ders dilbilgisi işliyorlaruz kalan dersler soru çözüm...
Son soruma da bakabilirmisin hocam teşekkürler