Lisede Laptop Gerekir mi?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
Arkadaşlar ben büyük ihtimalle bilişim üzerine olan bir liseye gideceğim ve kasa almak istiyorum ama bu akşam biraz düşündükte aile olarak, acaba lisede Laptop gerekir mi? Yoksa kasa alsam da olur mu? Açıkçası ben daha çok üniversitede lazım olur diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

bence de gerekmez, zaten bilişim üzerine bir liseyse orada bilgisayarlar vardır. Benim gittiğim lise Anadolu Lisesi, ona rağmen bilişim sınıfı ve dersi, dolayısıyla bilgisayarlar da var. Bilişim üzerine olan okulda olması lazım yani :D En fazla sunum hazırlamanızı isterler, onu da evde hazırlayıp USB'ye yüklersin. Bilgisayar olmadı tahtadan açarsın.

bence de gerekmez, zaten bilişim üzerine bir liseyse orada bilgisayarlar vardır. Benim gittiğim lise Anadolu Lisesi, ona rağmen bilişim sınıfı ve dersi, dolayısıyla bilgisayarlar da var. Bilişim üzerine olan okulda olması lazım yani :D En fazla sunum hazırlamanızı isterler, onu da evde hazırlayıp USB'ye yüklersin. Bilgisayar olmadı tahtadan açarsın.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten içim rahatladı, 6200 TL ye monitör dahil çiçek gibi sistem toplamak varken o 6200 TL yi 1650 li bir laptopa verecekmiyim gerçekten diye çok üzülmüştüm.

Geri