Neler Yeni

Lisede nasıl nakil olunuyor

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Arkadaşlar 10. sınıfa geçtim şu anda aihl de okuyorum normal anadolu lisesine nakil olmayı düşünüyorum ama belli bir zaman aralığı var mı ve geçeceğim lisenin benim zamanımdaki yüzdelik dilimlerine göre mi geçeceğim??

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Arkadaşlar 10. sınıfa geçtim şu anda aihl de okuyorum normal anadolu lisesine nakil olmayı düşünüyorum ama belli bir zaman aralığı var mı ve geçeceğim lisenin benim zamanımdaki yüzdelik dilimlerine göre mi geçeceğim??
benim bildiğim 9 sınıf sonuna kadar izin veriliyordu sonrası sıkıntı

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Merhaba her hafta tercih yapabilirsin kontenajn varsa e devletden nakil istiye biliyorsun ve her hafta Cuma günü karar günü oluyor ve Cumarteside e okuldan nakil bilgilerimden kabul edildi yada rededildi yazıyor.

Kontenjan olup olmadığını bu siteden bakabilirsin : https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx

Kontenjan varsa eğer 10. sınıfa e devlet üzerinden nakil istiyebilirsin.

*NOT : Eğer imam hatip lisesindeysen 10.sınıfın sonuna kadar zamanın var eğer anadolu lisesine geçemezsen sadece imam hatipler arası geçiş yapabilirsin

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Anadolu İmam Hatip'ten Anadolu Lisesi'ne nakil işlemi 10.sınıfın "sonuna" kadar yapılabilir. Yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi mi veriyorum birader farkındaysan orada benim bildiğim diye bir yazı var gelir yok hocam aihl liselerinde 10 sınıfın sonuna kadar yapılabilir dersin konu kapanır ygelmiş yanlış bilgi falan vermeyin diyorsun sanki bilerek veriyoruz .

• Hahaha
Reaksiyonlar: -Yec

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgi mi veriyorum birader farkındaysan orada benim bildiğim diye bir yazı var gelir yok hocam aihl liselerinde 10 sınıfın sonuna kadar yapılabilir dersin konu kapanır ygelmiş yanlış bilgi falan vermeyin diyorsun sanki bilerek veriyoruz .
Anadolu İmam Hatip'ten Anadolu Lisesi'ne nakil işlemi 10.sınıfın "sonuna" kadar yapılabilir. Yanlış bilgi vermeyin.
Merhaba her hafta tercih yapabilirsin kontenajn varsa e devletden nakil istiye biliyorsun ve her hafta Cuma günü karar günü oluyor ve Cumarteside e okuldan nakil bilgilerimden kabul edildi yada rededildi yazıyor.

Kontenjan olup olmadığını bu siteden bakabilirsin : https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx

*NOT : Eğer imam hatip lisesindeysen 10.sınıfın sonuna kadar zamanın var eğer anadolu lisesine geçemezsen sadece imam hatipler arası geçiş yapabilirsin
benim bildiğim 9 sınıf sonuna kadar izin veriliyordu sonrası sıkıntı
Teşekkürler agalar kestaneyi çizdirmeden anadoluya geçsem iyi olacak

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler agalar kestaneyi çizdirmeden anadoluya geçsem iyi olacak

aihl kadar saçma sapan daha bir lise yok emin ol ben oradan mezun kaldım mecburen oda 4 yıl boyunca bildiğin ekstra derslerle işkence çektim

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aihl kadar saçma sapan daha bir lise yok emin ol ben oradan mezun kaldım mecburen oda 4 yıl boyunca bildiğin ekstra derslerle işkence çektim
Evet zaten geçme sebebim ortalamamı düşürecek dini dersler
Normal derslerden geri kaldığım yetmezmiş gibi bir de onlara vakit ayıracağım

Yavuz241

80+ Bronze

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele

Aga bişey dicem o sitede 9 sınıf kontenjanları yazmıyor neden

Little Cat

80+ Bronze
Benim bildiğim aihl lisesinden, anadolu lisesine geçiş olmuyor ancak bildiğim kadarıyla LGS puanı ile nakil yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom