Neler Yeni

Liseye Geçicem Tavsiye Gerek

Ratorest

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
olabildiğince çok kişiyle tanış çevre edin kız peşinde olma 9.sınıf temel oluyor önemli

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Hocam lgs olmadan nasıö belli oldu kolej mi?

cemtastan2301

80+ Gold
Arkadaşlarınla fazla samimimi olma. Hormonların tavan yaptığı bir dönem birbirinize zarar verebilirsiniz. Haberlerde görmüşsündür birbirine çelme takıp düşürüp ölenleri.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Kasıntı olma yeterli ve @Mutluleymun gibi zorbaları pek takma🤪

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Bir şey yapman gerekmiyor herkes new olduğu için onlar seninle tanışır. İlgi çekicem diye saçma sapan hareketlerde bulunma, çocukça davranma elinden geldiğince olgun davran, davranmadan konuşmadan önce iki kez düşün. Baştan ilgi çekmek için şebeklik yapmaz ağırlığını korursan kimse seni ezmeye yeltenmez. Kızlarıda boşver zamanla olacaktır sen önce kendine bak. He birde lise yılları çok hızlı geçer. Benim ilk günümü hatırlıyorumda müdür yardımcısı aynı böyle demişti nasıl bittiğini anlamayacaksınız diye :D O yüzden derslerine iyi çalış.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Kanka Anadolu liselerine obp ile giriyorsun nitelikli liselere lgs puanı ile
Kendin ol, çok kibirlenme, kavga / tartışma yapma benim başım yanmıştı suçsuz olduğum halde

Ratorest

80+ Silver
Bir şey yapman gerekmiyor herkes new olduğu için onlar seninle tanışır. İlgi çekicem diye saçma sapan hareketlerde bulunma, çocukça davranma elinden geldiğince olgun davran, davranmadan konuşmadan önce iki kez düşün. Baştan ilgi çekmek için şebeklik yapmaz ağırlığını korursan kimse seni ezmeye yeltenmez. Kızlarıda boşver zamanla olacaktır sen önce kendine bak. He birde lise yılları çok hızlı geçer. Benim ilk günümü hatırlıyorumda müdür yardımcısı aynı böyle demişti nasıl bittiğini anlamayacaksınız diye :D O yüzden derslerine iyi çalış.
Teşekkür ederim

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bu sene 9. Sınıfa geçicem gidicegim lise iyi bir lise yaşadığım ildeki en iyi Anadolu lisesi yeni bir çevrem olucak. Sizden isteğim şu liseye geçtiğimde arkadaş ortamında sevilmek için okulda ezilmememek için dışlanmamak için neler yapıp yapmamam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar
İnsanlarda çekinme oyun oynıyan kişileri bulabilirsin onlarla oyun oyna kimseden çekinme büyük ihtimal direk uzaktan eğitimle tanışacaksın sınıfta wp grubu kurun zaten herkes sohbet etmeye başlar eğer çekinirsen dışta kalabilirsin

Chrollo04

80+ Bronze
arkadaş bul sevgili için 3 sene daha var ama ilk sene ne kadar çok insan tanırsan o kadar iyi

Ratorest

80+ Silver
İnsanlarda çekinme oyun oynıyan kişileri bulabilirsin onlarla oyun oyna kimseden çekinme büyük ihtimal direk uzaktan eğitimle tanışacaksın sınıfta wp grubu kurun zaten herkes sohbet etmeye başlar eğer çekinirsen dışta kalabilirsin
Biraz çekingenim ortaokuldada öyle olmuştu 6. Sınıfa kadar sağlam bir arkadaşım olmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise yıllarımi evde uzaktan eğitimde geçirmek istemiyorum ya

Top Bottom