john 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,535 Reaksiyon skoru 623 25 Şubat 2021 #1 bu kameranın alt kısmında tripota yerleştirmek için bir giriş var mı ? masaüstüne bir tiripot alıp takıp kullanmayı düşünüyorum monitör sakat iş birde küçük kerdeşim gircek elleyip durur felan...
bu kameranın alt kısmında tripota yerleştirmek için bir giriş var mı ? masaüstüne bir tiripot alıp takıp kullanmayı düşünüyorum monitör sakat iş birde küçük kerdeşim gircek elleyip durur felan...
pcsavaşçısı 80+ Silver Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2,357 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,186 25 Şubat 2021 #2 Tripod var mı hatırlamıyorum ama güzel kamera işini görür 1 hafta kullanmıştım
john 80+ Bronze Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1,535 Reaksiyon skoru 623 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pcsavaşçısı yazmış: Tripod var mı hatırlamıyorum ama güzel kamera işini görür 1 hafta kullanmıştım Devamı için tıklayın... tripod çıkmıyor içincen işte de ben ayrı alıp takmak istiyorum fakat takılabiliyor mu altında yer var mı bilmiyorum
pcsavaşçısı yazmış: Tripod var mı hatırlamıyorum ama güzel kamera işini görür 1 hafta kullanmıştım Devamı için tıklayın... tripod çıkmıyor içincen işte de ben ayrı alıp takmak istiyorum fakat takılabiliyor mu altında yer var mı bilmiyorum