Logitech DFGT alınır mı?

hard rp

80+ Silver
Reaksiyon skoru
596
4500’a temiz gözüken DFGT buldum, sizce alınır mı? Drift vb. denerken cihaz zorlanıp yanar mı? Güncel olarak kullanan var mı

Biraz daha eklenip g29 alınır. DFGT G27 ve G29 kullanmış birisi olarak diyorum.

4500’a temiz gözüken DFGT buldum, sizce alınır mı? Drift vb. denerken cihaz zorlanıp yanar mı? Güncel olarak kullanan var mı
dfgt kesinlikle alınır ama 4500 bence fazla. drift atacaksan çok zorlanırsın ama evet atarsın (yanmaz). paran varsa başlangıç için g27 öneririm. 7k fln alabilirsin 2. el

Biraz daha eklenip g29 alınır. DFGT G27 ve G29 kullanmış birisi olarak diyorum.
dfgt kesinlikle alınır ama 4500 bence fazla. drift atacaksan çok zorlanırsın ama evet atarsın (yanmaz). paran varsa başlangıç için g27 öneririm. 7k fln alabilirsin 2. el
Maks. 4500 bütcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasaya baktığımda en ucuz 3800 bulunuyor onlarda temiz olmuyor. Daha çok kutulu olmasına ve kutu içeriklerinin olmasına dikkat ediyorum

En temizi bile yıpranmıştır artık ama bütçe bu kadar sınırlı olunca Rampage, Hori vs modellere göre tercih edilir evet.

kesinlikle alınmaz, çok eskide kaldı artık maalesef biraz daha ekleyip ikinci el g29 tavsiye ediyorum, DFGT çok ses yapıyor yarı otomatik ve nm'si çok az olduğundan kaynaklı kesinlikle tat vermeyecek. En azından g29 alırsanız drift'i bir tık daha iyi yapabilirsiniz eğer bütçeniz çok daha fazla olursa eğer moza r5 tavsiye ederim. Aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Uzun lafın kısası kesinlikle alınmaz çok eskide kalmış bir direksiyon seti ve temizini bulmak çok çok zor

ALINMAZ! Bütçeniz yoksa boşuna heves edip dişli veya yaylı sistemler almayın. 1 ay sonra kutusuna koyup kaldırırsınız yoksa. G29 dahil hepsi giriş seviyesi dahi denilmeyecek seviyede. Dişli hissiyatı, direksiyonun ortasındaki boşluk ve rahatsız edici dişli sesi nedeniyle asla tavsiye etmem. Bütçeniz yetmiyorsa biriktirin en azından giriş seviyesi bir Direct Drive set alın ki oyuncak hissiyatı vermesin.

Şuan en ucuz Direct Drive set PXN V10 PRO 15.999 TL
Ondan sonra en ucuz olan Moza R3 23.300 TL civarında.

Geri