dfgt kesinlikle alınır ama 4500 bence fazla. drift atacaksan çok zorlanırsın ama evet atarsın (yanmaz). paran varsa başlangıç için g27 öneririm. 7k fln alabilirsin 2. el4500’a temiz gözüken DFGT buldum, sizce alınır mı? Drift vb. denerken cihaz zorlanıp yanar mı? Güncel olarak kullanan var mı
Biraz daha eklenip g29 alınır. DFGT G27 ve G29 kullanmış birisi olarak diyorum.
Maks. 4500 bütcemdfgt kesinlikle alınır ama 4500 bence fazla. drift atacaksan çok zorlanırsın ama evet atarsın (yanmaz). paran varsa başlangıç için g27 öneririm. 7k fln alabilirsin 2. el
Piyasaya baktığımda en ucuz 3800 bulunuyor onlarda temiz olmuyor. Daha çok kutulu olmasına ve kutu içeriklerinin olmasına dikkat ediyorumdfgt kesinlikle alınır ama 4500 bence fazla. drift atacaksan çok zorlanırsın ama evet atarsın (yanmaz). paran varsa başlangıç için g27 öneririm. 7k fln alabilirsin 2. el
En temizi bile yıpranmıştır artık ama bütçe bu kadar sınırlı olunca Rampage, Hori vs modellere göre tercih edilir evet.4500’a temiz gözüken DFGT buldum, sizce alınır mı? Drift vb. denerken cihaz zorlanıp yanar mı? Güncel olarak kullanan var mı