Neler Yeni

logitech driving force gt alınır mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eski bir model olduğu için temizini bulması zor bir ürün. Sıkıntısı yoksa ve temizse biraz pazarlıkla değerlendirilebilir.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski bir model olduğu için temizini bulması zor bir ürün. Sıkıntısı yoksa ve temizse biraz pazarlıkla değerlendirilebilir.
sıfırı olsa alırdım direkt. G29 pahalı geldi 2. elede 3.2k en ucuz verilmez bence. Thrustmaster bakayım dedim genelde onu alcana g29 al diyolar böyle böyle düşe düşe gt ye kadar geldim. Ferrari thrustmaster 3k değecek bişeyse alabilirim ama cokta anlamıyorum direksiyondan.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sıfırı olsa alırdım direkt. G29 pahalı geldi 2. elede 3.2k en ucuz verilmez bence. Thrustmaster bakayım dedim genelde onu alcana g29 al diyolar böyle böyle düşe düşe gt ye kadar geldim. Ferrari thrustmaster 3k değecek bişeyse alabilirim ama cokta anlamıyorum direksiyondan.
Ben birkaç ay önce G920 aldım. O zamanlar dfgt satan birine yazmıştım. O da çok dikkat etmemi diğer direksiyon setlerine nazaran eski bir model olduğu için temizinin zor bulunduğu söylemişti. Ben de o yüzden öyle yazdım. Kendisininki çok temiz olmadığı için o konuda dürüsttü açıkçası. Ferrari thrustmaster parasının ürünü değil. 3k çok pahalı. Ona 3k vereceğine ikinci el temiz G29/920 bakmak daha iyi olur. Bunların yanında o oyuncak gibi durur muhtemelen.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Ben birkaç ay önce G920 aldım. O zamanlar dfgt satan birine yazmıştım. O da çok dikkat etmemi diğer direksiyon setlerine nazaran eski bir model olduğu için temizinin zor bulunduğu söylemişti. Ben de o yüzden öyle yazdım. Kendisininki çok temiz olmadığı için o konuda dürüsttü açıkçası. Ferrari thrustmaster parasının ürünü değil. 3k çok pahalı. Ona 3k vereceğine ikinci el temiz G29/920 bakmak daha iyi olur. Bunların yanında o oyuncak gibi durur muhtemelen.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsol-aksesuar-logitech-g920-1008756218/detay sizce bu nasıl bana pek temiz gibi gelmedi ama shifter dahil 3.5k

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
bende bi ara düşünüyordum çok sesli denildi geceleri oynamak zor olur sesten dolayı
g27 ise g29 parası isteniyor onuda anlamış değilim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
bu fiyata alınabilir hocam

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
bende bi ara düşünüyordum çok sesli denildi geceleri oynamak zor olur sesten dolayı
g27 ise g29 parası isteniyor onuda anlamış değilim
2 yıldır ara ara canım istiyor direksiyon seti, sonra bakıp pahalı zaten sıkılırım diyip vazgeciyorum. Ama keşke 1.5-2k arası iken g29 alsaymısım. Her zaman cok pahalı diyorum daha da pahalanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata alınabilir hocam
2. el g920 icin mi dediniz acaba

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
2 yıldır ara ara canım istiyor direksiyon seti, sonra bakıp pahalı zaten sıkılırım diyip vazgeciyorum. Ama keşke 1.5-2k arası iken g29 alsaymısım. Her zaman cok pahalı diyorum daha da pahalanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el g920 icin mi dediniz acaba
ikisi içinde ama bütçe yoksa kendinizi aşırı zorlamayın

The GodFather

80+ Silver
Güzel direksiyon ama bu fiyatları hiç hak etmiyor eskidi artık

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
ikisi içinde ama bütçe yoksa kendinizi aşırı zorlamayın
bütce varda alırsam 0 kalıyor öyle bi bütçe :D birde cok vermek istemiyorum keşke zamanında alsaydım. Huyumdur 2-3 oynar sıkılırım ondan korkuyorum, yazık günah.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Çok sesli bir direksiyondur force feedbacksiz bile dönerken baş ağrıtır. ama işe çok yarayabilir.

Top Bottom