❌İndirim Bitti! Logitech F710 Gamepad 777.90₺

bu çok dandik bişeye benziyor zaten tasarıma bak şunun insan özenir, bedava verseler kullanmam
çok eskiden çıkmış bir gamepad ne bekliyorsun şuan sırf donglesini kaybederim diye f310 kullanıyorum hem sağlam hemde oyun oynarken hissetmiyorum bile yaslanarak oynuyorum kablo bni rahatsız etmiyor ama gerçekten kaliteli kaç defa düşürdüm hiçbirşey olmuyor dolabın üstüne koydum küçük kardeşim bozar diye alim derken kıyafet dolabının üstündende düştü zaten aynılar fark kablosuz ve titreşimli olması f710 un
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre piyasada daha iyisi yok. Nays ile 660 oluyor ki bedava. Logitech F310 sahibiyim, alasım geldi.
hocam hafif gamepad takıntınız varsa almayın tabi tutuşta kenarları daha iyi ama ağırlığını veriyor

10-15 senelik çok kötü bir controller bu paraları etmez biraz daha katıp yada 2. Elden 8 yada 9 nesil xbox controller almak daha mantıklı

f310 dan 9.nesile geçtim sıfır f310a 500 600 verip f710ada 700 800 vereceğinize 8.nesil xboxa 900 950 verip tofaştan ferrariye binebilirsiniz

Bana bu şekilde analog dizilişi hiç rahat gelmiyor, Xbox tasarımı çok daha iyi. Monster kargoları hızlı kargolasa trendyol %40 olayında alacaktım

120 liraya almıştım zamanında. Ergonomisi rezalet bir gamepad.

550ye aldım 20 ay falan oldu r3 tuşu sıkıntı çıkardı tuşlar sert r2 l2 tuşları ergonomısı kotu ben alırken bu fıyatlara hıcbışey yoktu 350-400e monster vardı rampage vardı dandık marka yerıne bunu alıyım dedim eğer hala oyle ise fıyatlar alınır ama xbox gibi guzel gamepadler ile arasında 400-500 fark varsa bence xbox alın derim

Xbox controller ile mi kiyasliyor bu kötü yorum yapanlar 800 liraya gayet de güzel kaliteli bir ürün kullanıyorum ve memnunum kaç yıllık ürün hâlâ satılıyor....

Geri