Xbox mi almalıyım sizce pc de kullanacağımbu soru aynen fiat fiorino mu bmw m3 mü sorusu gibi olmuş
o kolun dengi ps4 5 kolu olabilir ancak
xbox ve masaüstü için bluetooth usb dongle aldım memnunumXbox mi almalıyım sizce pc de kullanacağım
Ölü bölge var mıydıxbox ve masaüstü için bluetooth usb dongle aldım memnunum
Anakartim msi mag tomahawk x570s max WiFi destekliyorParan varsa 9 nesil xbox kolu al bluetooth adaptürün yoksa onuda alman lazım ayrıca sarjlı pilde almalısın hepsi 2.5 3k civarını bulur.
Anakartim msi mag tomahawk x570s max WiFi destekliyorParan varsa 9 nesil xbox kolu al bluetooth adaptürün yoksa onuda alman lazım ayrıca sarjlı pilde almalısın hepsi 2.5 3k civarını bulur.
Geçmişte de kullandım da normal kalem pil çıkıyor sanırım duracell falan illa şarj limi almalıyım? Bitirmek nasip olmadı pilini pek bilmiyorum.Paran varsa 9 nesil xbox kolu al bluetooth adaptürün yoksa onuda alman lazım ayrıca sarjlı pilde almalısın hepsi 2.5 3k civarını bulur.
Xbox gamepad çok yiyor sarjlı alman daha iyi olur.Ölü bölge var mıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartim msi mag tomahawk x570s max WiFi destekliyor
Anakartim msi mag tomahawk x570s max WiFi destekliyor
Geçmişte de kullandım da normal kalem pil çıkıyor sanırım duracell falan illa şarj limi almalıyım? Bitirmek nasip olmadı pilini pek bilmiyorum.
Şarj edilebilir pil ve Şarj istasyonu almalıyım değil mi ?Xbox gamepad çok yiyor sarjlı alman daha iyi olur.
Evet ben bu ürünü kullanıyorum memnunum.Şarj edilebilir pil ve Şarj istasyonu almalıyım değil mi ?
Teşekkür ederimEvet ben bu ürünü kullanıyorum memnunum.
GP E411 Usb Şarj Cihazı + Recyko 2700 Serisi AA 4'lü Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GP E411 Usb Şarj Cihazı + Recyko 2700 Serisi AA 4'lü Kalem Pil fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GP E411 Usb Şarj Cihazı + Recyko 2700 Serisi AA 4'lü Kalem Pil özelliklerini incele, 674,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com