Elim biraz büyükElinin boyutuna göre mouse seçmen lazım. Ben Razer tercih ederdim, elin küçükse mini modeline bakabilirsin.
![]()
Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bana makro lazım Buna benzer ne alabilirim.Büyük kaba ve ağır bir mouse ve eski. Daha güncel sensörlü ve hafif bir mouse daha iyi olur özellikle fps oyunları için. Fazla makro kullanıyorum 2den fazla yan tuşu olsun FPS oyunları oynamıyorum ya da illaki Logitech olsun dersen o zaman belki alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama paranın hakkını versin dersen 400 liraya alabileceğin en iyi bence 370 TL Pulsefire haste olur.
Benim attığımda da yukarıda arkadaşın attığı Razer deathadder v2'de de makro var zaten. 2 yan tuş yetiyorsa ve elin büyükse Razeri al elin küçük ya da ortaysa Pulsefire haste al.Elim biraz büyük
Bana makro lazım Buna benzer ne alabilirim.
Attığın mouse tam istediğim gibi bişey optiği ips değerini biliyormusun yeterli mi ?Benim attığımda da yukarıda arkadaşın attığı Razer deathadder v2'de de makro var zaten. 2 yan tuş yetiyorsa ve elin büyükse Razeri al elin küçük ya da ortaysa Pulsefire haste al.
2den fazla lazımsa yan tuş g402 yerine Pulsefire RAİD al fiyatı da güzel.
Sensörü dünyanın en iyi sensörlerinden birisi. Pixart 3389Attığın mouse tam istediğim gibi bişey optiği ips değerini biliyormusun yeterli mi ?
amazondan pek alışveriş yapmadım Gel-AL gibi bişey var mı?Sensörü dünyanın en iyi sensörlerinden birisi. Pixart 3389
400 IPS 50G hızlanma.
amazondan pek alışveriş yapmadım Gel-AL noktası gibi bişey var mı?
Onu bilmiyorum ama Antalyaya istanbuldan 2 günde getiriyorlar agt kurye ile. Hızlılar yani. İstanbul içi felansa amazon primela aynı gün teslimleri felan olabilir.amazondan pek alışveriş yapmadım Gel-AL gibi bişey var mı?
Eyw tam istediğim gibi bir mouse yardımın için teşekkürler.Onu bilmiyorum ama Antalyaya istanbuldan 2 günde getiriyorlar agt kurye ile. Hızlılar yani. İstanbul içi felansa amazon primela aynı gün teslimleri felan olabilir.