Önemli olan anti ghosting sayısı ? Çin klavyeleri bile full anti ghosting veriyor.birader yukarıda yazmışım aynı aynda basılan tuş sayısı 20den fazla, gölgelenme önlenen tuş sayısı 6
Önemli olan anti ghosting sayısı ? Çin klavyeleri bile full anti ghosting veriyor.birader yukarıda yazmışım aynı aynda basılan tuş sayısı 20den fazla, gölgelenme önlenen tuş sayısı 6
elimde 3 tane saçma sapan çin klavyesi var hiçbiri dediğin gibi değil. Kıyasladığın ürününlerin biri ne olduğu belli olmayan çin klavyeleri biri logitech. En iyi sen biliyorsun birader eywÖnemli olan anti ghosting sayısı ? Çin klavyeleri bile full anti ghosting veriyor.
Çok kötü ve kronikli bir klavye.
Modellerini sayar mısın o 3 klavyenin?elimde 3 tane saçma sapan çin klavyesi var hiçbiri dediğin gibi değil. Kıyasladığın ürününlerin biri ne olduğu belli olmayan çin klavyeleri biri logitech. En iyi sen biliyorsun birader eyw
rommer gler ayrı çöp keycapleri kırıyor keycap bulunmuyor da.bu loginin rommer g switch kullanılıyorsa boş hemen kırılıyor onun tırnakları eski g413 kullanıcısı olarak söylüyorum
Bendede var aldığım redragon dan çok daha kaliteli ve güzel bir klavye. Sizin kötü tercihleriniz yüzünden piyasayı kötülemeniz olmamış.Rampage, Gamepower önerirsin bu kafayla. Elimde var çin klavyesi atacak çöp arıyorum
bir şey bilmediğin çok belli, ilk olarak dediğin switchler romer G switchleri ve Logitech onu 10 yıl önce falan kullanıyordu şuan GX denilen kaliteli switch serisine geçtilrr ikinci olarak switchler Longhau diye bir şey loginin kendi switchi değilLogi hala kendi sw lerini kullanıyorsa iki yıl bitmeden çift basmalar başlıyor maalesef.
Önce okuduğunu anla sonra türkçe cevap yaz lütfen..bir şey bilmediğin çok belli, ilk olarak dediğin switchler romer G switchleri ve Logitech onu 10 yıl önce falan kullanıyordu şuan GX denilen kaliteli switch serisine geçtilrr ikinci olarak switchler Longhau diye bir şey loginin kendi switchi değil
bir şey bilmiyorum demiyorsunda Türkçeme laf ediyorsun, şuan piyasada Logitech'in double click sorunlu switchi yok illaki karsilasan nadir istisnalar vardır fakat bu doğruyu değiştirmez, senin dediğin Logitech'in double click yapan switchleri 10 yıl önce satılıyordu Romer G'ler işte, şuan Logitech'in piyasada satılan hiçbir Logitech'in kendi ürettiği klavye switchleri double click sorunlu değil, "Logitech'in switchleri 2 sene sonra çift tıklıyor" bilgilendirmen yanlış.Önce okuduğunu anla sonra türkçe cevap yaz lütfen..
fanboy senielimde 3 tane saçma sapan çin klavyesi var hiçbiri dediğin gibi değil. Kıyasladığın ürününlerin biri ne olduğu belli olmayan çin klavyeleri biri logitech. En iyi sen biliyorsun birader eyw
bir şey bilmiyorum demiyorsunda Türkçeme laf ediyorsun, şuan piyasada Logitech'in double click sorunlu switchi yok illaki karsilasan nadir istisnalar vardır fakat bu doğruyu değiştirmez, senin dediğin Logitech'in double click yapan switchleri 10 yıl önce satılıyordu Romer G'ler işte, şuan Logitech'in piyasada satılan hiçbir Logitech'in kendi ürettiği klavye switchleri double click sorunlu değil, "Logitech'in switchleri 2 sene sonra çift tıklıyor" bilgilendirmen yanlış.