tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,134
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii ki de daha uygun olacak alt modeli bu bi zahmetbuda güzel daha uygun
Logitech G G332
tabii ki de daha uygun olacak alt modeli bu bi zahmetbuda güzel daha uygun
Logitech G G332
kalitesinden yana sıkıntı yokta rahatlık olarak berbatlarArtık bu kulaklıklar çok eskimedi mi? Hem de yakın fiyatına daha iyisi varken. Pek mantıklı bulmuyorum 2015'te çıkan bir kulaklığı almayı. O kadar kaliteli bir üründe değil.
Eskiden Elektronik mağazada denemiştim o zaman fiyatı 250-300 TL'ydi, hiç beğenmemiştim bu kulaklığı. Mesela Cloud II 2015'te çıktığını hatırlıyorum hala rahatlık olarak çok kaliteli ve ses kalitesinden'de memnunum. Bu kadar para veriliyorsa bu modellere hiç bakılmamalı bana göre.kalitesinden yana sıkıntı yokta rahatlık olarak berbatlar
knk ikisi aynı kulaklık değil yalnızArtık bu kulaklıklar çok eskimedi mi? Hem de yakın fiyatına daha iyisi varken. Pek mantıklı bulmuyorum 2015'te çıkan bir kulaklığı almayı. O kadar kaliteli bir üründe değil.
Nasıl değil? Sadece bir alt modeli ek olarak birisinde 7.1 var. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MTXLFXV/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1knk ikisi aynı kulaklık değil yalnız
benim attığımın Çıkış tarihi. 2/5/2019 bilmeden sallamaArtık bu kulaklıklar çok eskimedi mi? Hem de yakın fiyatına daha iyisi varken. Pek mantıklı bulmuyorum 2015'te çıkan bir kulaklığı almayı. O kadar kaliteli bir üründe değil.
bende mediamarktta denemiştim 15dk dayanamadim bide ciddi ciddi bu parayı verenler varEskiden Elektronik mağazada denemiştim o zaman fiyatı 250-300 TL'ydi, hiç beğenmemiştim bu kulaklığı. Mesela Cloud II 2015'te çıktığını hatırlıyorum hala rahatlık olarak çok kaliteli ve ses kalitesinden'de memnunum. Bu kadar para veriliyorsa bu modellere hiç bakılmamalı bana göre.
Tasarımları aynı dostum?benim attığımın Çıkış tarihi. 2/5/2019 bilmeden sallama
özellikerine bak aynımı her şey tasarımdan ibaret değilTasarımları aynı dostum?
Dostum kulaklık rahat olmadıktan sonra 7.1 özelliği ne işime yarayacak? 141 TL farka V2 X var. Mikrofonu gayet iyi ve daha rahat bir kulaklık?özellikerine bak aynımı her şey tasarımdan ibaret değil
Arctis 3 veya 5 mi yoksa G335 mi daha rahat ? G335 aldım çok küçük kulaklık kafamı ağrıtıyor.100 daha verip arctis 3 almak daha mantıklı
![]()
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
blackshark v2 kullanıyorum, cloud 2 gibi kulaklıklarıda denedim hiçbirinde arctis serisinin rahatlığı yok ses kalitesini bilmem ama rahatlık olarak steelseries başka bi seviyedeArctis 3 veya 5 mi yoksa G335 mi daha rahat ? G335 aldım çok küçük kulaklık kafamı ağrıtıyor.
Artctis denemedim ne yalan söyleyeyim, fakat aradaki fiyat farkı biraz fazla. Bütçe çıkamayanlar olabilir.blackshark v2 kullanıyorum, cloud 2 gibi kulaklıklarıda deneyimledim hiçbirinde arctis serisinin rahatlığı yok ses kalitesini bilmem ama rahatlık olarak steelseries başka bi seviyede