Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
İyi bir ürün değil. Hatta berbat seviyesinde bir ürün. Kullanıyorum memnunum diyenler kendini avutuyor, aldırış etmeyin. Hayatında doğru düzgün kulaklık kullanmış birisi bu kulaklığa iyi demez, diyemez.
Uygun fiyata f/p ürün bulduk diye bugünde hayatımızda doğru düzgün kulaklık kullanmamış olduk çok şükür. Şu laf dokundurmalı yorumlar yüzünden 2 günde fanboy olduk resmen. Beğenmiyorsanız beğenmezsiniz de kullanana niye laf?

İyi değil, kime göre neye göre? Logitech babamın oğlu değil kendimi avutayım. 2k'ya aynı hafiflikte aynı SSH'ye sahip ses kalitesi ortalama kablosuz kulaklık varsa söyleyin ona da bakalım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Uygun fiyata f/p ürün bulduk diye bugünde hayatımızda doğru düzgün kulaklık kullanmamış olduk çok şükür. Şu laf dokundurmalı yorumlar yüzünden 2 günde fanboy olduk resmen. Beğenmiyorsanız beğenmezsiniz de kullanana niye laf?
Kullanana değil, kullanıp sabaha kadar övene laf. İyi bir ürün değil bu. Ürünü övünce insanlar gidip para veriyor. Kendi kendine mutlu olabilirsin gelip burada ürünü övmene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
glenpalyao
Ses kalitesini fiyat segmentinin üstünde. Merak edenler Rting.com un incelemesine bakabilir. Burdaki çamur kulaklı arkadaşların yorumlarını dikkate almayın. Bas ve yüksek ses veren her kulaklık iyidir bunlara göre. Adamlar bilimsel testini yapmış koymuş. Bakın ve istediğiniz kulaklıkla kıyaslayın. Kulaklığın malzeme kalitesi kötü dolayısıyla hafif ve uzun süre kullanımda yorucu olmuyor. Mikrofon kalitesi fiyatının gerisinde. Dongle bağlantısı 45ms geçikme süresine sahip. Ortalama bir değer. Tek sarjda 25 saat kullanım veriyor. 2bin TL'ye kaçırılmaması gereken bir kulaklık.

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
Kullanana değil, kullanıp sabaha kadar övene laf. İyi bir ürün değil bu. Ürünü övünce insanlar gidip para veriyor. Kendi kendine mutlu olabilirsin gelip burada ürünü övmene gerek yok.
Mutluyum teşekkürler. Üzgünüm ama ilk izlenimleri paylaşmak övmek olmuyor. Doğal olarak ürünü övünce insanlar para veriyorsa yerince de uzaklaşırlar. İlginç olan burada öven göremedim ama üründen daha çok kullanıcısına laf dokunduranları görüyorum.

İsteyen alsın isteyen almasın. Kötüleyende bir zahmet güzel bir alternatif bırakırsın ki değerlendirelim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
İsteyen alsın isteyen almasın
YOK ÖYLE BİR ŞEY!

Burası bir forum. Siz şaka mısınız. Kimse kötü ürün almasın diye uğraşıyor. Burada yardımcı olan insanlar.

Müzik dinlemek gibi bir şey mi bu ne saçma bir bakış açısı.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fiyatına göre çok kötü olduğunu düşünüyorum. Birkaç ay önce yakın fiyata amazondan almıştım ve gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi hiç tatmin edici değildi 1 saat bile kullanmadan iade ettim.
Ayrıca mikrofonla sesinizin değişik olduğu hemen fark ediliyor.
Alıp pişman olmayın kulaklık iadesi kolay kolay kabul edilmiyor iyi düşünün derim

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
Burası bir forum, arkadaşlar fikirlerini, tecrübelerini yazarlar, dileyen alır dileyen almaz. Kullanan memnun olana niye övüyorsun veya şu sebeple kötü diyene niye kötülüyorsun demenin manası yok! Youtube da yerli yabancı bir dünya inceleme izledim, artıları eksilerinden fazla ve fiyatı da tr şartlarında çok iyi olduğu için satın aldım. Zaten hali hazırda 4 senelik G933 kullanıcısıyım, yaşının getirdiği kozmetik deformasyonu saymazsak hala taş gibi çalışıyor. Yani marka bende tecrübeyle sabit. Yine söyliyim ben ucuz çakma ürün alacak kadar zengin değilim...

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
YOK ÖYLE BİR ŞEY!

Burası bir forum. Siz şaka mısınız. Kimse kötü ürün almasın diye uğraşıyor. Burada yardımcı olan insanlar.

Müzik dinlemek gibi bir şey mi bu ne saçma bir bakış açısı.
Cevap vermeyecektim ama bu ürün kötüyse bunun yerine ne önereceğinizi gerçekten merak ettim. Ne alalım madem bu kötüyse? 2k bandında hafif, ssh başarılı, ses performansı fena olmayan iyi markaya sahip bir kulaklık?

Evet, insanların kötü ürün almasını bende istemem bu arada?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Cevap vermeyecektim ama bu ürün kötüyse bunun yerine ne önereceğinizi gerçekten merak ettim. Ne alalım madem bu kötüyse? 2k bandında hafif, ssh başarılı, ses performansı fena olmayan iyi markaya sahip bir kulaklık?

Evet, insanların kötü ürün almasını bende istemem bu arada?
Bu paraya wireless almayacak. Kaaliteli ürün yok çünkü. Ama ben illa ki wireless istiyorum, hikayeli oyun oynayacağım, FPS umrumda değil ses kasma performansı önemli değil derse Fuxi-H3 on numara ürün. Fuxi-H3 genel olarak da 3-3,5K çıkmıyorsa, barracuda X alamıyorsa, okey yani.

2700 e TUF H3 de bundan başarılı.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
Bu paraya wireless almayacak. Kaaliteli ürün yok çünkü. Ama ben illa ki wireless istiyorum, hikayeli oyun oynayacağım, FPS umrumda değil ses kasma performansı önemli değil derse Fuxi-H3 on numara ürün. Fuxi-H3 genel olarak da 3-3,5K çıkmıyorsa, barracuda X alamıyorsa, okey yani.

700 lira daha pahalı ve bluetooth yok, nesi başarılı? 700 liraya değecek ne var anlatın bilelim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
glenpalyao

Duydunuz arkadaşlar. Bu paraya kulaklık ALMAYACAKSINIZ !

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
glenpalyao
Kalıtesının berbat oldugu soylenıyor dostum bu paraya rezalet kablosuz alacagına kablolu guzel al
Kişisel yorumlarını yapıyorlar ve hatalılar. Dediğim gibi Rting de teknik testleri var. Her kulaklığa aynı testleri uyguluyorlar ve sonuçları puanlayarak paylaşıyorlar (Kişisel fikir yok). Bu kulaklığın ses kalitesi Baracuda X den Hyperx cloud lardan daha iyi. Genelde bas karakterlerli kulaklıkları beğendikleri için bası yüksek her kulaklığa iyi diyorlar. bası normal olan her kulaklığa kötü diyorlar. 2 bin liraya bu kulaklığa rezalet çöp diyen bir kontröle gitsin. Ben kulaklığa sahip değilim. Almayıda düşünmüyorum ama burdaki arkadaşların inanılmaz önemsiz olan kişisel yorumları ile bu kadar kesin yargılara varmaları ve ALMAYACAKSINIZ! gibi kelimeler kullanmaları hastahanelik bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom