Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
Bu paraya wireless almayacak. Kaaliteli ürün yok çünkü. Ama ben illa ki wireless istiyorum, hikayeli oyun oynayacağım, FPS umrumda değil ses kasma performansı önemli değil derse Fuxi-H3 on numara ürün. Fuxi-H3 genel olarak da 3-3,5K çıkmıyorsa, barracuda X alamıyorsa, okey yani.

2700 e TUF H3 de bundan başarılı.
Bu paraya varmış ki wireless aldım, oyunda, FPS'te umrum da değil günde 2 saat takılıp müzik dinleyip, discordda arkadaşlarımla muhabbet edip, ara sıra arkadaşlarımla oyun oynayıp çıkacağım. Demek ki bu ürünün berbat(!) olmadığı senaryolar varmış.
Kötü eleştirinizi ürüne yapın, tanımadığınız insanlara değil.

Önerilere gelirsek, Asus tuf h3 evet güzel ama 700 lira daha pahalı, bluetooth yok ve g435'ten NEREDEYSE 2 KAT AĞIR. Fuxi dediğiniz Havit markası galiba son zamanlarda ilk defa duydum yorum bile yapmicam... Barracuda X zaten iki kat pahalı?? Yorumumu yaparken fiyatına göre yaptığımı hatırlatmak isterim.

Öneriler son derece talihsiz olmuş.

Kötü diyenler diyebilir, aldım memnunum.

İyi forumlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe
700 lira daha pahalı ve bluetooth yok, nesi başarılı? 700 liraya değecek ne var anlatın bilelim?
Oyuncu kulaklığı? Ne yapacaksın bluethoot'u merak ettim. Bana bluethoot özelliği yok diye taş gib, 5-6K lık kulaklıkları parçalayan ürüne başarısız diyor eleman. Şaka gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu paraya varmış ki wireless aldım, oyunda, FPS'te umrum da değil günde 2 saat takılıp müzik dinleyip, discordda arkadaşlarımla muhabbet edip, ara sıra arkadaşlarımla oyun oynayıp çıkacağım. Demek ki bu ürünün berbat(!) olmadığı senaryolar varmış.

Önerilere gelirsek, Asus tuf h3 evet güzel ama 700 lira daha pahalı, bluetooth yok ve g435'ten NEREDEYSE 2 KAT AĞIR. Fuxi dediğiniz Havit markası galiba son zamanlarda ilk defa duydum yorum bile yapmicam... Barracuda X zaten iki kat pahalı?? Yorumumu yaparken fiyatına göre yaptığımı hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.
Bunun adı kendini avutmaktır işte. Üzgünüm dostum. Ürünün kötü. Ürününüz kötü diyince size değil ürünü eleştirmiş oluyorum zaten?

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
Oyuncu kulaklığı? Ne yapacaksın bluethoot'u merak ettim. Bana bluethoot özelliği yok diye taş gib, 5-6K lık kulaklıkları parçalayan ürüne başarısız diyor eleman. Şaka gibi.

Bunun adı kendini avutmaktır işte. Üzgünüm dostum. Ürünün kötü. Ürününüz kötü diyince size değil ürünü eleştirmiş oluyorum zaten?
Kullanıyorum memnunum diyenler kendini avutuyor, aldırış etmeyin. Hayatında doğru düzgün kulaklık kullanmış birisi bu kulaklığa iyi demez, diyemez.
Bayağı ürünü eleştirmiştiniz cidden.

Avutmak.. anlıyorum.. Ayrıca satın aldığım ürüne kötü demen pek umrumda değil ama yine de teşekkür ederim.

Düşünenler kararını versin youtube'de bol videoları da var.
Ayrıca geçen sene vatan bilgisayarda test etme şansı yakalamıştım, almayı düşünen için hala böyle imkan varsa test edebilirler.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith

Bluetooth un ne işe yaradığını mı anlatayım sana şimdi:) Ayrıca kim bu şakacı eleman? 6k lık kulaklıkları parçalayan ürüne başarısız diyen kim? :) Akşam akşam güzeliz galiba:))

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,122
İsim
kilan embappe
Düşünenler kararını versin youtube'de bol videoları da var.
Ayrıca geçen sene vatan bilgisayarda test etme şansı yakalamıştım, almayı düşünen için hala böyle imkan varsa test edebilirler.
Siz harbi memnunsunuz anladığım kadarı ile. Ne mutlu size. Sadece söylemek istediğim mikrofon testi vesaire dışında YouTube daki incelemelere bakmaya pek gerek yok. Kutu içeriğini de öğrenmek belki. Ama onun dışı hepsi taraflı.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Ses kalitesini fiyat segmentinin üstünde. Merak edenler Rting.com un incelemesine bakabilir. Burdaki çamur kulaklı arkadaşların yorumlarını dikkate almayın. Bas ve yüksek ses veren her kulaklık iyidir bunlara göre. Adamlar bilimsel testini yapmış koymuş. Bakın ve istediğiniz kulaklıkla kıyaslayın. Kulaklığın malzeme kalitesi kötü dolayısıyla hafif ve uzun süre kullanımda yorucu olmuyor. Mikrofon kalitesi fiyatının gerisinde. Dongle bağlantısı 45ms geçikme süresine sahip. Ortalama bir değer. Tek sarjda 25 saat kullanım veriyor. 2bin TL'ye kaçırılmaması gereken bir kulaklık.
hocam şu sitede yazan her veri bire bir tutmuyor, arkadasım g435 kullanıcısı, bendede cloud 3 var ve aynı zamanda cloud 2 de denedim. Yani kısacası bir çok kulaklığı takıp deneme fırsatı buldum. Elimden geldiğince bir çok ürünü alıp denemeyede çalışıyorum fakat g435in ses kalitesiyle cloud serisinin cidden alakası yok. Her veriye gözün kapalı inanma, Tahmin ediyorum ki ya kablosuz kulaklıkları farklı değerlendiriyorlar yada kabloyla ses kartına felan baglıyorlar. Çünkü bariz şekilde ses kalitesi olarak geride kalıyordu ki takdir edersiniz hem daha pahalı cloud serisi hemde kablolu. Malzeme 1 gram güven vermemişti ama rahattı, oyundada beğenmedim. Yani neye göre bu yorumlar yapılıyor bilmiyorum ama g435 pekte iyi bir kulaklık değil. Siz derseniz ben 2k ya kablosuz logitech markalı hafif ürün istiyorum zaten arama kısmına g435 yazıp filtrelemiş oluyorsunuz. Ürün alınmaz değil lakin cloud serisinden iyi demek gereksiz iddialı, umarım ki denemişsinizdir benim gibi ve benim kulaklar çamur kulaklıdır.

İyi forumlar.
Hocam havit savunuculuğu yapmayacağım ama havit markası çinde baya popiler ve sevilen bir firma, genede fuxi h3 ü denemediğim için bişey demiyorum. Hayırlı olsun bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
glenpalyao
arkadaşlar bu kulaklığı önerir misiniz bu fiyata?
x 2022 den iyi midir? ya da 3k için rakipsiz midir?
Amazonda Hyperx cloud 2 de var 3.2k ya. İkiside muhteşem kulaklıklar. Bluetooth. kablolu kullanma ve ses kalitesi senin için daha önemliyse Barracuda.

Yok benim alanım oyun ve film. Mikrofonu iyi olsun. Malzeme kalitesi iyi olsun uzun yıllar kullanayım ve rahat olsun dersen. Hyperx cloud 2 wireless.

İkisininde Rtings.comda incelemeleri var yan yana açıp karşılaştır. Beğendiğin kısımlar hangisinde fazlaysa onu al. ama ikiside memnun eder. Ben Barracuda aldım çünkü kablolu bağlantı ihiyacım vardı ve ses kalitesi herşeyden daha önemliydi. Pc için oyun kulaklığı alacak olsam Cloud 2 tercih ederdim.

Bence 5k ya kadar başka kulaklık seçeneği yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,418
Üyeler
167,486
Son üye
halktanbiri617
Top Bottom