Öyle deme hocam. Mouse bozuldu mu yedek lazım. Sessiz olması gece rahatsız etmeme gibi vs avantajları var. 5 10 adet alanlar ayıp ediyor orası ayrıNe gerek var bunu almaya alıp çekmeceye atacaksınız çoğunuz.
Uzaktan kontrol edeceğim mouse lazımdı idarelik. Kargoyla 100TL'ye geliyor burada yarım ekmek döner yenmiyor o paraya.Ne gerek var bunu almaya alıp çekmeceye atacaksınız çoğunuz.
SallamaFatura ismi ile ödenen kart üzerindeki isim aynı olmak zorunda öyle bir zorunluluk getirmişler. Ondan olmuyordur
Edilmeyecek galiba. Mağazadan teslim seçtim. Teslim saati geçti ama gelişme yok.Bitmiş sanırım bir tane alayım diyordum bende iş için ama. Alan arkadaşlara teslim edilecek mi acaba...
İnsanların ağzı gerçekten torba değil büzemiyorsun, daha geçen 5 adet kulaklık aldık rezil etti siteSallama![]()
Oturdum denedim oldu sende farklı şeyler deneİnsanların ağzı gerçekten torba değil büzemiyorsun, daha geçen 5 adet kulaklık aldık rezil etti siteFatura sahibi ile kart sahibi aynı olmak zorunda. Yalan borcumuz var sanki otur dene gör bunun sallaması yalanı mı olur? Aynı soyismi bile kabul etmedi sistem.
Düzeltelim diye iyice batırmışlar. Stajyerlere mı yaptırıyorlar. Hatanın da hatası olmaz.50tl şuan