Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Tahir Öztürk
kulaklığın uygulaması var mı şarj seviyesini vs. görebileceğimiz bugün ulaştı benim de elime
Emektar Corsair HS70'ten geçtim bu kulaklığa. 5. yılını doldurmuştu süngerler sökülmüş menteşeleri elektrik bantları ile ayakta duruyordu.
Şimdi başladım G435'i kullanmaya. Abi bi kere kulaklık baya hafif kafada yok gibi. Süngerleri cortlamış hs70'ten sonra bi garip hissetmeye başladım çünkü ses izolasyonu güzel geldi onca yıldan sonra. Mikrofon performansı hs70'ten 1 tık düşük diyebilirim. Ama sesim anlaşılır net. Yani discord için yeterli. Yayıncıysanız bilemem ben memnun kaldım. Müzik performansı da tatmin etti beni. Bassları dengeli bazı müziklerde kulak titretiyor son seste. Süngerin yapısından kaynaklı dışarı ses verir diye düşünüyorum. Parasına göre güzel kulaklık ben beğendim. Bluetooth ile kullanmadım ama.

İndirimi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
usb aygıtı pc ye takın ve kulaklığı açın

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
mıkrofon kullanmıycaklar alsın mıkrofou gomulu ve sıkıntılı
mikrofonu olan alıp denetim merkezinden iptal eder miss gibi kullanır, ama mikrofonsuzlar için biraz sıkıntı

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Rüveyda Akın
Bu fiyata bu kadar arkadaşlar, iki bin liraya daha iyisi varsa söyleyin onu alalım.
Bu fiyata bu kadar diye bir şey yok. Fiyat performans ürün ile marka ürün arasındaki farkı bilmiyorsunuz siz. Logitech diye iyi olduğunu sanıyorsunuz. Bu markanın en ucuz ürününü alıyorsunuz farkında mısınız? Fiyat performans ürün alsan bu markanın en baba kulaklıklarıyla yarışan özelliklere sahip olursun sadece marka ve parça kalitesi düşük olur. Gamepower RAIJIN gibi muazzam bir mikrofonu olan bir kulaklık var bu piyasada 1,000₺ altına :D

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
kulaklığın uygulaması var mı şarj seviyesini vs. görebileceğimiz bugün ulaştı benim de elime
Hocam ben on off tuşuna basıp bakıyorum g hub bende sorunlu galiba dönüyor dönüyor açılmıyor uğraşmadım ayarıyla.
Bu fiyata bu kadar diye bir şey yok. Fiyat performans ürün ile marka ürün arasındaki farkı bilmiyorsunuz siz. Logitech diye iyi olduğunu sanıyorsunuz. Bu markanın en ucuz ürününü alıyorsunuz farkında mısınız? Fiyat performans ürün alsan bu markanın en baba kulaklıklarıyla yarışan özelliklere sahip olursun sadece marka ve parça kalitesi düşük olur. Gamepower RAIJIN gibi muazzam bir mikrofonu olan bir kulaklık var bu piyasada 1,000₺ altına :D
Bahsettiğin kulaklık gamepower ve kablolu? Bu kulaklık hem iyi bir marka hem kablosuz hem hafif. Satış sonrasına önem veren insanlarda var illaki. Burada herkesin yayıncı olduğunu sanmıyorum ki mikrofon performansı inanılmaz önemli olsun. Mic süper değil ama kötüde değil. Discorddaki arkadaşlarım farketmedi değiştirdiğimi.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
:) Baştan aşağı yanlış bir değerlendirme olmuş. 2bin liraya kablosuz ve bluetoothlu, mikrofonu gözükmeyen veya çıkarılabilir, hafif, garantisine güvenebileceğin bir marka/model öner, öyle konuşalım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ömer
Logitech garantisi bambaşka aga, g pro var tekinden ses az geliyo diye kargo takip numarası attılar. Dedim bu ne eski ürün sizde kalabilir dediler yenisini göndermişler. 😁 2k'ya bu kaçmazz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
x
kulaklığı kullanan arkadaşlar bir teyit edebilir mi kaldırılabilen çocuk kilidi varmış? 85db max ses seviyesi ile geliyor fakat kilidi kaldırınca 100db' e kadar ses seviyesi arttırılabiliyormuş?

M50B28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl
kulaklığı kullanan arkadaşlar bir teyit edebilir mi kaldırılabilen çocuk kilidi varmış? 85db max ses seviyesi ile geliyor fakat kilidi kaldırınca 100db' e kadar ses seviyesi arttırılabiliyormuş?
Kilit dediğin tuş kombinasyonu benim ki 100db olarak gelmişti. Ayarlıyorsun 2 tuşuyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Ergun
Geçen seneden beri kullanıyorum fazlasıyla memnumum hafif rahatsız etmiyor mikrofon ve ses kalitesi olarak gayet iyi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
İyi bir ürün değil. Hatta berbat seviyesinde bir ürün. Kullanıyorum memnunum diyenler kendini avutuyor, aldırış etmeyin. Hayatında doğru düzgün kulaklık kullanmış birisi bu kulaklığa iyi demez, diyemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom