Logitech g pro superlight ikinci el alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar sahibindende bu mouse buldum fakat jelatinli olmalı normalde ama bunda bant ile bantlı neden böyle acaba.

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar arkadaşım 2. El almıştı garanti fatura yok kutusu vs. Mevcut ama şimdi de öyle lafın gelişi satıyimmi sana dedi ciddi deiliz ama 2k ya satarım dedi g logosunu kardeşi kazımış sizce alınır mı? bozuk vs olurmu.
G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.
2K iyi bence.

G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.
2K iyi bence.
Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.

Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.
En mantıklı karar olur hocam.

En mantıklı karar olur hocam.
Hocama ama bişi takıldı aklıma youtubda hep jelatinli sıfır ürünler 2 video hariç fakat sahibindede baktığım ürün 2 tane bant ile kapalı neden böyle acaba.

Hocama ama bişi takıldı aklıma youtubda hep jelatinli sıfır ürünler 2 video hariç fakat sahibindede baktığım ürün 2 tane bant ile kapalı neden böyle acaba.
Bant ile yapıştırmıştır jelatinini açıp hocam ondan öyledir kutunun.

Normalde bant olmuyor bunda var fakat.

Ekler

• 6483.webp
    6483.webp
    43.8 KB · Hit: 8
  • 6485.webp
    6485.webp
    34.3 KB · Hit: 7
Hocam sahibinden attığın logitech mouse'nin sağ kenarında logitech siyah renkli mouse görüyorum acaba açılmış kutu mu ?
Yok beyaz bu attığım sıfır ile değişim yapılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatada sıfır kapalı kutu satan yok baya uyguna veriyorum anlamdım birşeylik varmı acaba garanti vs yoktur büyük ihtimalle.

Geri