G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar arkadaşım 2. El almıştı garanti fatura yok kutusu vs. Mevcut ama şimdi de öyle lafın gelişi satıyimmi sana dedi ciddi deiliz ama 2k ya satarım dedi g logosunu kardeşi kazımış sizce alınır mı? bozuk vs olurmu.
Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.
2K iyi bence.
En mantıklı karar olur hocam.Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.
Bant ile yapıştırmıştır jelatinini açıp hocam ondan öyledir kutunun.Hocama ama bişi takıldı aklıma youtubda hep jelatinli sıfır ürünler 2 video hariç fakat sahibindede baktığım ürün 2 tane bant ile kapalı neden böyle acaba.
Hocam sahibinden attığın logitech mouse'nin sağ kenarında logitech siyah renkli mouse görüyorum acaba açılmış kutu mu ?Normalde bant olmuyor bunda var fakat.
Yok beyaz bu attığım sıfır ile değişim yapılmış.Hocam sahibinden attığın logitech mouse'nin sağ kenarında logitech siyah renkli mouse görüyorum acaba açılmış kutu mu ?