Logitech g pro superlight ikinci el alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar sahibindende bu mouse buldum fakat jelatinli olmalı normalde ama bunda bant ile bantlı neden böyle acaba.

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar arkadaşım 2. El almıştı garanti fatura yok kutusu vs. Mevcut ama şimdi de öyle lafın gelişi satıyimmi sana dedi ciddi deiliz ama 2k ya satarım dedi g logosunu kardeşi kazımış sizce alınır mı? bozuk vs olurmu.
G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.
2K iyi bence.

G logosunu ben görmek isterdim almak isteseydim fakat kişiden kişiye değişir tabi.
2K iyi bence.
Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.

Hocam vazgeçtim ya bakiyşm dedim sahibindene sıfır açılmamış 3k satan var zaten pazarlıkla 2.5 a indirse 500tl için 3.el cihaz almak istemem değmez.
En mantıklı karar olur hocam.

Hocama ama bişi takıldı aklıma youtubda hep jelatinli sıfır ürünler 2 video hariç fakat sahibindede baktığım ürün 2 tane bant ile kapalı neden böyle acaba.
Bant ile yapıştırmıştır jelatinini açıp hocam ondan öyledir kutunun.

Normalde bant olmuyor bunda var fakat.

Ekler

• 6483.webp
    6483.webp
    43.8 KB · Hit: 12
  • 6485.webp
    6485.webp
    34.3 KB · Hit: 11
Hocam sahibinden attığın logitech mouse'nin sağ kenarında logitech siyah renkli mouse görüyorum acaba açılmış kutu mu ?
Yok beyaz bu attığım sıfır ile değişim yapılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatada sıfır kapalı kutu satan yok baya uyguna veriyorum anlamdım birşeylik varmı acaba garanti vs yoktur büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,049
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri