Çözüldü✓ Logitech G Pro X Superlight Scroll yukarı kayıyor

geçmiş olsun öncelikle gpx1de scroll kronik sorunlu maalesef. garantiye yollarsanız çok büyük ihtimalle yeni ürün gönderecekler ama sorun şu ki yeni ürün gümrükte kalacak. bi arkadaşın gpx2si kalmış bugün konu açmıştı müşavir tutmaktan başka çözüm yok ve inanılmaz fiyatlara mal oluyor. kendin açıp denemen daha sağlıklı olacaktır.
Benim satın aldığım bir ürün garantiye gönderdiğimde neden gümrükte kalıyor? müşavir tutmakta vs sıkıntı yok zaten işimiz gereği gümrükçümüz var fakat saçmalık? Asus ile garanti süreci yaşamıştım değişim yaptılar fakat değişimi asus kendisi göndermedi bana ek-7 gibi isimli bir kağıt gönderdiler ve o kağıdı aldığım yere gönderdiğimde bana yeni ürün gönderdiler bu noktada logitechinde böyle bir yol izleyip ürünümü vatandan tekrar almam gerekmez mi? Ayrıca böyle bir durum varsa neden 2 yıl garanti sunuluyor veya ben bu garantiyi nedn ekstra 1 yıl daha uzattım garantiden ürünümü alamayacaksam?

Benim satın aldığım bir ürün garantiye gönderdiğimde neden gümrükte kalıyor? müşavir tutmakta vs sıkıntı yok zaten işimiz gereği gümrükçümüz var fakat saçmalık? Asus ile garanti süreci yaşamıştım değişim yaptılar fakat değişimi asus kendisi göndermedi bana ek-7 gibi isimli bir kağıt gönderdiler ve o kağıdı aldığım yere gönderdiğimde bana yeni ürün gönderdiler bu noktada logitechinde böyle bir yol izleyip ürünümü vatandan tekrar almam gerekmez mi? Ayrıca böyle bir durum varsa neden 2 yıl garanti sunuluyor veya ben bu garantiyi nedn ekstra 1 yıl daha uzattım garantiden ürünümü alamayacaksam?
maalesef logi ürününüze bakıyor sonra bozuksa yd fabrikadan size kargoluyorlar direkt o yüzden gümrük problemleri yaşanıyor

Güncelleme: Kontak sprey ile sıktıktan sonra bol bol iki yöne de çevirerek temizledim ve düzeldi sorun içini açmaya veya garantiye göndermeye gerek kalmadan

Geri