Çözüldü✓ Logitech G Pro X Superlight Scroll yukarı kayıyor

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, G Pro X Superlight kullanıyorum ve arada scroll aşşağı çevirmeme rağmen yukarı kaydırıyordu fakat son zamanlarda bu durum çok daha fazla oldu neredeyse sürekli yukarı kaydırıyor. Bu neyden kaynaklanabilir, garantisi devam ediyor olması lazım kasko+1yıl garanti ile almıştım daha 2. yılınıda doldurmadı diye biliyorum. garantiye mi göndermeliyim? Skatez değişimi garanti dışı bırakıyor mu skatezlerim orjinal skatezleri değil çünkü veya temizleyerek geçirme şansım var mı?

Hocam bendede kaydırırken ses oluyor garantiye yollayın açarsanız kesin garanti dışı kalir

Hocam bendede kaydırırken ses oluyor garantiye yollayın açarsanız kesin garanti dışı kalir
Açmak değil ama skatezler garantiye etki ediyor mu bilmiyorum, bir kaç ay önce bu seviyeye gelseydi kaskosuda devam ediyor olacaktı diye biliyorum ama şuan çok ciddi miktarda yapıyor bunu 3 aşşağı çeviriyorsam 1-2 tanesini yukarı yönlendiriyor

Açmak değil ama skatezler garantiye etki ediyor mu bilmiyorum, bir kaç ay önce bu seviyeye gelseydi kaskosuda devam ediyor olacaktı diye biliyorum ama şuan çok ciddi miktarda yapıyor bunu 3 aşşağı çeviriyorsam 1-2 tanesini yukarı yönlendiriyor
Hocam düşürdünüzmü hiç? Bu arada garantiye etki etmez diye düşünüyorum sonuc olarak ürünün içine bir dokunuş olmuyor

Hocam düşürdünüzmü hiç? Bu arada garantiye etki etmez diye düşünüyorum sonuc olarak ürünün içine bir dokunuş olmuyor
Düşürmedim fakat mousepadin dışına çıkarak duvara çarpmışlığım var bir kaç kez onun öncesinden beri var ama bu sorun, son 1 haftada bu tarz hiç bir olay olmamasına rağmen bir anda aşırı derecede arttı, yarın garanti ile konuşsam iyi olacak gibi

Düşürmedim fakat mousepadin dışına çıkarak duvara çarpmışlığım var bir kaç kez onun öncesinden beri var ama bu sorun, son 1 haftada bu tarz hiç bir olay olmamasına rağmen bir anda aşırı derecede arttı, yarın garanti ile konuşsam iyi olacak gibi
Evet bu sizlik bir durum degil

logilerde kronik tozdan sapıtıyor tekerlek içine üfleyince bir süreliğine geçiyor sorun

Hacı skatezle scrollun ne alakası var ki. İçini açıp scroll dingilini lubelayacaksın sensörün de tozunu alacaksın. Özel switch lubelar var bunun için ama f/p olsun dersen vazelin sür.

Hacı skatezle scrollun ne alakası var ki. İçini açıp scroll dingilini lubelayacaksın sensörün de tozunu alacaksın. Özel switch lubelar var bunun için ama f/p olsun dersen vazelin sür.
Garanti açısından skatezler sorun çıkarır mı dedim orjianlliğini bozuyor vs diye, garantisi devam ediyor içini açmak yerine garantiye göndermeyi tercih ederim. Garantisi bittiği zaman içini açıp kendim halledebilirim yine zaten

Garanti açısından skatezler sorun çıkarır mı dedim orjianlliğini bozuyor vs diye, garantisi devam ediyor içini açmak yerine garantiye göndermeyi tercih ederim. Garantisi bittiği zaman içini açıp kendim halledebilirim yine zaten
Şimdi anladım hocam gece vakti atlaya atlaya okumuşum. Onu bilmiyorum ama ben garantiye gönderip riske atacağıma kendim yapardım. Fön makinesiyle skatezleri çıkarıp vidaları söküp yapıyorsun internette videosu var.

ben garantiye gönderip riske atacağıma
Garantiye göndermeyip kendim açmam daha risk bence hocam, tarihine bakacağım şimdi garantisinin yarında erken kalkıp götüreceğim kapsıyorsa

geçmiş olsun öncelikle gpx1de scroll kronik sorunlu maalesef. garantiye yollarsanız çok büyük ihtimalle yeni ürün gönderecekler ama sorun şu ki yeni ürün gümrükte kalacak. bi arkadaşın gpx2si kalmış bugün konu açmıştı müşavir tutmaktan başka çözüm yok ve inanılmaz fiyatlara mal oluyor. kendin açıp denemen daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,921
Üyeler
183,188
Son üye
memoclash
Geri