aliozkanca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum fakat çoğunlukla temas ettiğim yerler sarardı sizce bu üründemi sorun var yoksa her beyaz üründe aynı mıdır?
ben 1 yıldır kullanıyorum gıcır gıcır çok temas ettiğimy erler parladı sadeceArkadaşlar bu ürünü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum fakat çoğunlukla temas ettiğim yerler sarardı sizce bu üründemi sorun var yoksa her beyaz üründe aynı mıdır?
Hocam bende de aynı ürünüm değişmişti daha önce bozuk olduğu için onda öyle bir problem olmadı şuan kinde sararmalar mevcut çözüm bulabildiniz mi?Arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum fakat çoğunlukla temas ettiğim yerler sarardı sizce bu üründemi sorun var yoksa her beyaz üründe aynı mıdır?
Bulmadım üşeniyorumda garantiye göndermeye amazondan aldığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum garanti onay vermesse amazon devreye girer bişekikde ama sararma mevcut malesef arttı hattaHocam bende de aynı ürünüm değişmişti daha önce bozuk olduğu için onda öyle bir problem olmadı şuan kinde sararmalar mevcut çözüm bulabildiniz mi?