Çözüldü✓ Logitech g pro x superlight alınır mı

superlight bireber aynı performası veren harici markalar var onları öneririm

superlight bireber aynı performası veren harici markalar var onları öneririm

Başka mouse almayı düşünmüyorum açıkçası

O farede Switch'ide, scroolu'da değiştirmen lazım. Kronik sorunları olan bir fare.

Arkadaşımdan alacağım önceden üzerine su döktüğü için servise vermiş ve o arada yeni bir tane almış. 800 TL'ye yaptırmış ve servisten gelen mouse'yi almak istiyorum 2k'ya alınır mı yoksa sıfır 3k mı alınır? Başka mouse almayı düşünmüyorum, skatezi değiştirip kullanacağım
0 almak daha mantıklı, tamir görmüş ürünler çok tavsiye etmem. Aktif kullandığım mouse ve tavsiye ederim.

Globalde Superlight'ın fiyatı düşerken bizde dolar bazında dahi fiyatı artıyor. Fahiş fiyatlar. Yıllar içinde kendini kanıtlamış bir fare ama eskidi artık, Logitech de şuan yenisini çıkarma çalışmaları içinde. Markette bir sürü yeni oyuncu var ve açıkçası baya iyiler, onlara şans vermek lazım.

Globalde Superlight'ın fiyatı düşerken bizde dolar bazında dahi fiyatı artıyor. Fahiş fiyatlar. Yıllar içinde kendini kanıtlamış bir fare ama eskidi artık, Logitech de şuan yenisini çıkarma çalışmaları içinde. Markette bir sürü yeni oyuncu var ve açıkçası baya iyiler, onlara şans vermek lazım.
Servisten gelen gpx superlight 2k'ya alınır mı sence

Switch veya skatez değişimi yaptınız mı?
Hayır ben değişim yapmadım ve sorun da yaşamadım. Dediğim gibi tamirli o fiyata almak yerine adınıza faturalı alın daha iyi.

2. el daha uyguna almak mümkün. Sorunu daha az olan seriler var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri