Neler Yeni

Öneri Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Alınır mı???

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
abbas
Bu kadar bütçeye çıkıyorsan az daha çık Arctis Nova Pro Wireless al çift pil ile sınırsız kablosuz kullan.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Bence eksikleri var mikrofon çıkmıyor büyük ve rahatsız edici bluetooth yok bide ben şahsen arada telefonuma bağlıyorum kendi kulaklığımı 10 saat yol gidiyorum bazen jbl falan kafa ağırtıyor kulak içi kulak acıtıyor
Kulaklığım öneririm

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Bence eksikleri var mikrofon çıkmıyor büyük ve rahatsız edici bluetooth yok bide ben şahsen arada telefonuma bağlıyorum kendi kulaklığımı 10 saat yol gidiyorum bazen jbl falan kafa ağırtıyor kulak içi kulak acıtıyor
Kulaklığım öneririm
Max modelini attım yani Bluetooth var.
Mikrofon çıkmıyor ama yukarı katlandığı için önüne gelmiyor, yokmuş gibi oluyor zaten.
Kafanız çok çok küçük olması lazım büyük olması için. Büyük ama çoğu markanın da sıkı ve konforsuz. Orta kafa veya üstüyseniz bu çok rahat bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes bunu öneriyor bundan daha iyi bir kulaklık yok mu
bu kulaklıgın bu kadar önerilmesinin sebebi nedir
ne gibi özellikleri var
Fazla bir falsosu yok. Ses kalitesi fiyatına göre iyi. Attığın gibi pahalı kulaklıklar ile muadil. Mikrofonu ise en iyi oyuncu kulaklığı mikrofonudur büyük ihtimal. Sesler çok temiz. Parası etmez diyeceğin bir kulaklık değil.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Max modelini attım yani Bluetooth var.
Mikrofon çıkmıyor ama yukarı katlandığı için önüne gelmiyor, yokmuş gibi oluyor zaten.
Kafanız çok çok küçük olması lazım büyük olması için. Büyük ama çoğu markanın da sıkı ve konforsuz. Orta kafa veya üstüyseniz bu çok rahat bir kulaklık.
Ucak pilotu gibi olursun gezilmez bunla disarda 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi bu benim tercihim sizde tercihinizi göre istediniz modeli seçin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Hiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Hiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.
Valla hocam ben bi takıyorum oyun yatak dizi film tuvalet market yolculuk kafamdan çıkarmıyorum kafamda parçalandı öyle kule ile iletişim kuracak gibi bir modelde değil her yandan kullanışlı premium bir model almak sadece seheyat gezi vb icin premium oyun için premium almaktan daha karlıdır diye düşünüyorum

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
ömer
valla cok kararsız kaldım ne alacagım konusunda

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
valla cok kararsız kaldım ne alacagım konusunda
Hocam sen bana amacını tam olarak söyle.
Dışarıda kullanmayacaksın değil mi?
Rekabetçi oyunlar mı daha çok oynarsın yoksa amacın Hikayeli oyunlar, Film, Müzik, Sohbet falan mı?
Tam amacını söyle ona göre bakalım.

Top Bottom