paleira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
alınır mı bu fiyatlara daha iyi bir model var mıdır acaba
Daha iyi seçenek yok.sizce bu fiyatlara ne alınabilir hocam
Bence eksikleri var mikrofon çıkmıyor büyük ve rahatsız edici bluetooth yok bide ben şahsen arada telefonuma bağlıyorum kendi kulaklığımı 10 saat yol gidiyorum bazen jbl falan kafa ağırtıyor kulak içi kulak acıtıyor
Max modelini attım yani Bluetooth var.Bence eksikleri var mikrofon çıkmıyor büyük ve rahatsız edici bluetooth yok bide ben şahsen arada telefonuma bağlıyorum kendi kulaklığımı 10 saat yol gidiyorum bazen jbl falan kafa ağırtıyor kulak içi kulak acıtıyor
Kulaklığım öneririm
![]()
Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.563,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fazla bir falsosu yok. Ses kalitesi fiyatına göre iyi. Attığın gibi pahalı kulaklıklar ile muadil. Mikrofonu ise en iyi oyuncu kulaklığı mikrofonudur büyük ihtimal. Sesler çok temiz. Parası etmez diyeceğin bir kulaklık değil.herkes bunu öneriyor bundan daha iyi bir kulaklık yok mu
bu kulaklıgın bu kadar önerilmesinin sebebi nedir
ne gibi özellikleri var
Ucak pilotu gibi olursun gezilmez bunla disardaMax modelini attım yani Bluetooth var.
Mikrofon çıkmıyor ama yukarı katlandığı için önüne gelmiyor, yokmuş gibi oluyor zaten.
Kafanız çok çok küçük olması lazım büyük olması için. Büyük ama çoğu markanın da sıkı ve konforsuz. Orta kafa veya üstüyseniz bu çok rahat bir kulaklık.
Tabi bu benim tercihim sizde tercihinizi göre istediniz modeli seçinUcak pilotu gibi olursun gezilmez bunla disarda![]()
Hiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.Ucak pilotu gibi olursun gezilmez bunla disarda![]()
Valla hocam ben bi takıyorum oyun yatak dizi film tuvalet market yolculuk kafamdan çıkarmıyorum kafamda parçalandı öyle kule ile iletişim kuracak gibi bir modelde değil her yandan kullanışlı premium bir model almak sadece seheyat gezi vb icin premium oyun için premium almaktan daha karlıdır diye düşünüyorumHiç bir oyuncu kulaklığı zaten böyle değerlendirilmez. Senin aradığın çok farklı bir şey. Evde yatakta telefona bağlayabiliyorsan yeterli. Kalkıp bu kulaklıklarla otobüse falan binsen zaten dalga geçerler. Paran olunca Anker falan da alıp onla dışarı çık en iyisi.
Hocam sen bana amacını tam olarak söyle.valla cok kararsız kaldım ne alacagım konusunda