LOGİTECH G X SUPERLİGHT PRO VS DRAGON FLY

hocam f1 pro maxde dungle desteğiyle 4k hz oluyo ben dungle almicam
F1 pro Max alma f1 pro al gereksiz ağırlık başka bir şey değil Dongle mevzusuna gelecek olursak şuan almana gerek yok sonrada alırsın 1000 hz hala yeterli ben olsam dragonfly alırım genel olarak daha iyi tabi sizin tercihiniz ama ben dragonfly alırım

hocam ben aralarındaki farkı merak ediyorum mesela bu mouse da 4k hz var ama yani bu gözle görülür bi değişimmi onu merak ediyorum
Hocam gözüne kalmış. Ben kullanıyorum fark çok ince bişey tarif bile edemem. Ama almışken 100-200 ver 4k al. En azından güncel kalmış olursun

Dareu a950 pro 4k al dün aldım bugün geldi connectgame den aşırı derece premium hiss veriyor switchleri çok tatlı tok bir sesi var
Stok skatezleri iyi kayıyo yanında yedek skatez ve grip tape çıkıyor üstüne 4k dongle da çıkıyor tam bir F/P ürünü model yeni ve türkiyede kendini çok tanıtamadığı için şuan fiyatı iyi ama ilerde wraith de falan satılacağını düşünüyorum
Ve Dragonfly f1 pro da kullandım aralarındaki fiyat farkına değecek fark yok herşeyi aynı pbt tuşlar mcu switch de dahi üstüne 4k donglesi içinde geliyor birine 3000 veriyorsun diğerine 1500 e tercih senin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri