Bakmadığımı nereden biliyorsun acaba?o kadar bilgisiz bir yorum ki sadece logitech yazmış ürünün ismine bile bakmamış
Bakmadığımı nereden biliyorsun acaba?o kadar bilgisiz bir yorum ki sadece logitech yazmış ürünün ismine bile bakmamış
Kesinlikle g102 gamepower markasından uzak dur.rust for honor cs-go valorant call of duty ve benzeri oyunlar oynuyorum
ahahahaha niceKesinlikle g102 gamepower markasından uzak dur.
elinin boyutlarını ve şeklini sormamandanBakmadığımı nereden biliyorsun acaba?
tm.ahahahaha nice
Mesaj otomatik birleştirildi:
elinin boyutlarını ve şeklini sormamandan
doğru yoruma ne diyebilirsin ki
Ucuz bir marka olduğundan bazı ürünleri alınabilir ama çinli bir marka kulaklıklarında dipses sorunları olabiliyor klavye mouseları erken bozuluyor switch ve sensör kalitesi olarak logitech fark atar.nedenini öğrenebilir miyim
şey hepsini denedin miUcuz bir marka olduğundan bazı ürünleri alınabilir ama çinli bir marka kulaklıklarında dipses sorunları olabiliyor klavye mouseları erken bozuluyor switch ve sensör kalitesi olarak logitech fark atar.
teşekkür ederimUcuz bir marka olduğundan bazı ürünleri alınabilir ama çinli bir marka kulaklıklarında dipses sorunları olabiliyor klavye mouseları erken bozuluyor switch ve sensör kalitesi olarak logitech fark atar.
Doğru falan değil. Sadece model yerine marka yazdığım için ürünün modeline bile bakmamış bilgisiz biri ilan ettin beni.doğru yoruma ne diyebilirsin ki
g102 ilk modelinde sensor bozukmuş xDDDDDDDDDDDDDDDDDUcuz bir marka olduğundan bazı ürünleri alınabilir ama çinli bir marka kulaklıklarında dipses sorunları olabiliyor klavye mouseları erken bozuluyor switch ve sensör kalitesi olarak logitech fark atar.
onla alakası yok elinin şeklini bile sormamışsınDoğru falan değil. Sadece model yerine marka yazdığım için ürünün modeline bile bakmamış bilgisiz biri ilan ettin beni.
ne kadar fanboyluk yaptıng102 ilk modelinde sensor bozukmuş xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mesaj otomatik birleştirildi:
onla alakası yok elinin şeklini bile sormamışsın