logitech g102 rezilliği ve rival 3

vutayn

80+
Reaksiyon skoru
54
1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim

Elin büyükse hiç rival 3 e bulaşma 4 ay dayanabildim sadece sonunda rival 710 aldım.

Bende kullanıyorum benim başıma gelmedi genelleme yapma anı tavsiye ederim. Rival 3 daha mantıklı paran varsa

1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
Prodigy mi aldın?

Rival 3 te olmayacağının garantisini veremem. Ama Rival 3 daha iyidir.

Bende bir sorun yok.
2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır
Post automatically merged:

O yüzden o dediğin problemler var lightsync alacaktın.
burda bi konu açmıştım ve o konuda tam tersi söylendi...

2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır

Konu linkini atsana prodigy al diyenleri raporlayalım yanlış bilgiden.

Lightsync bir üst model gibi bir şey Prodigy'de olan hatalar düzeltildi bu mouseda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,349
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri